20:55 ч.

06.11.17

1 мин.

0

0

0

Мъжете взимат кредити за коли, жените за обучение

от редактор |

Мъжете взимат кредити за коли, жените за обучение

Жените взимат кредити за образование, а мъжете за покупка на употребявани автомобили. Това стана ясно по време на делова закуска с участието на дами от средния и едрия бизнес, на която се дискутираха тенденциите в личното кредитиране, съобщи експертът в социалните комуникации Ива Екимова, която беше сред домакините на матинето.


Финансирането на ваканции измества плащането на сметки в топ 10 на проектите, осъществени с потребителски кредит - броят на заемите, изтеглени от българите за екскурзии и почивки е нараснал близо три пъти в сравнение с периода ноември 2016-април 2017. Интересната статистика беше представена от елитна френска кредитна институция за лични финанси.


Според анализа на нейните експерти, българите вече са готови да инвестират по-големи суми за ремонт (между май и октомври до 3737 лв.), за да направят домовете си по-модерни и по-уютни - сериозен индикатор, че жизненият ни стандарт се повишава и постепенно се доближава до европейските държави.


Сред целите в топ 10 при взимането на кредит попадат още пари в брой, покупки за обзавеждане, лечение, семейни тържества, училищни и университетски такси.


От дискусията стана ясно, че мъжете между 20 и 39 години кандидатстват по-често за потребителски кредити. Във възрастта 40-49 се наблюдава относително равенство между двата пола. След 50 години дамите водят - 57% от молбите за потребителски кредити са от представителките на нежния пол.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент