На разположение сме 24 часа за клиентите

На разположение сме 24 часа за клиентите | StandartNews.com

Модерни са екзотични дестинации като Мексико и Доминикана

Българите имат причини да почиват у нас, казва Анелия Бачийска, собственик на "Елит травел интернешънъл"

- Какво означава за вас признанието от КРИБ и вашата номинация?

- За мен и моя екип от 21 професионалисти е изключително голяма чест и повод за гордост. Защото номинацията в тази категория всъщност е признание, че сме се справили успешно с работата си, че усилията ни да предложим най-доброто на клиентите си на най-добра цена са дали резултат. Това признание ни дава сила и ентусиазъм да продължим да работим по начина, по който работим до сега, и да се стремим към постигането на още по-високи резултати.

- С какво печелите клиентите си?

- Доверието много трудно се печели и в същото време лесно се губи. Поради тази причина основен принцип в работата ни е да предложим най-добрата оферта на най-добрата цена съгласно желанията на клиента. Задължително отделяме внимание дори на най-малките детайли на всяка резервация и проверяваме нещата докрай. И, разбира се, фактът, че сме на разположение на клиентите си 24 часа, е много важна част от работата ни. Защото динамиката на нашето съвремие и профилът на клиентите ни изискват това от нас на 100%. В нашата туристическа агенция работят служители с дългогодишен професионален опит. Изцяло сме специализирани в обслужването на големи корпоративни клиенти. Сертифицирани сме по ISO за управление на качеството на предлаганите услуги. Имаме и сертификат за управление на информационната сигурност. Конфиденциалността на предоставените лични данни от страна на клиентите е напълно гарантирана. Елит Травел Интернешънъл е първата и единствена аутсорсинг агенция в България.

- С какви мерки държавата може да стимулира ръст в родния туризъм?

- Не е лесно да се отговори на този въпрос. Но на база нашия опит до момента бих казала, че контролът върху качеството на предлаганите услуги като сервиз, обслужване и материална база може би трябва да бъде по-висок. За да можем да задържим завоюваните клиенти, да спечелим нови и да се преборим с конкуренцията на съседите. Разбира се, една добре планирана и мащабна рекламна кампания на чуждестранните пазари, която да напомни за нашата страна и да акцентира върху това, с което бихме могли да сме интересни за чужденците. Важно е да се реши и проблемът с презастрояването по Черноморието и в страната въобще.

- Как да има реален ефект от предвидения бюджет за реклама на Министерството на туризма?

- Трябва да се изготви наистина добра рекламна визия на страната, нещо модерно, което да представи България като интересна и уникална дестинация. И тази реклама трябва да достигне до максимален брой хора. Редно е да обърнем внимание на обектите, които могат да се посетят и видят единствено в България. Те са от световно значение и с историческа стойност. България като страна с хилядолетна история със сигурност има какво да предложи на своите посетители. На малката територия, на която е разположена страната ни, има много изключително силни енергийни центрове, като например Перперикон - изграден от първите траки още преди 12 750 г., Татул, Белинташ - най-древното открито на континента светилище, в което Александър Македонски е идвал да се съветва и за благодарност е оставил голяма част от съкровищата, с които е пътувал. Такъв център са и Рилските езера, които не случайно са избрани от Учителя Петър Дънов за провеждане на духовни практики и семинари, Рупите, много други... Не бива да забравяме да акцентираме и в чужбина на факта, че България е родината на Учителя Дънов, а в по-древни времена - и на Орфей... Можем да рекламираме и условията за СПА, балнео и уелнес туризма у нас. В България изобилието и многообразието от минерални води и калолечебни находища е на едно от челните места в Европа.
В София има отлични условия за развитието на конгресния туризъм. Имаме хотели с модерни зали и леглова база, както и наличието на конгресните центрове в Националния дворец на културата и ИНТЕР ЕКСПО център, зала "Армеец" са важна предпоставка за усилена работа в това направление.

- Кои са най-модерните дестинации през тази година?

- На база пътуванията на нашите клиенти като най-модерни екзотични дестинации можем да определим Малдивите и Карибите - Доминиканската република и Мексико. Най-предпочитани за зимата са курортите Лех, Куршевел и Гщадт. Класика си остават пътуванията до градове като Париж, Рим, Флоренция, Лондон, Виена.

- Сред тази конкуренция остава ли причина за българите да почиват у нас?

- Има, разбира се. Нашата природа е толкова хубава - имаме хубави плажове, планините са така зареждащи с енергия и красиви, имаме толкова минерални извори, такива места като Лещен и Старосел, в които ти се иска да се връщаш отново и отново.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай