Уилям и Кейт се радват на популярност в чужбина (СНИМКИ)

Уилям и Кейт се радват на популярност в чужбина (СНИМКИ) | StandartNews.com

Продължават визитите на принц Уилям и неговата съпруга херцогиня Кейт в чужбина. Двамата бяха на територията на Нова Зеландия цяла седмица, по време на която посетиха много забележителни места. Заедно с тях е и британският престолонаследник принц Джордж. След това самолетът на кралската двойка пристигна в Сидни след полет от Уелингтън. На летището те бяха посрещнати от австралийския премиер Тони Абът.

Кралското бебе, което е на осем месеца, се появи за кратко пред публика, но камерите на папараците успяха да го хванат. Бебето ще се прибере на Острова с много подаръци, съобщава агенция ДПА.

В Нова Зеландия Джордж получи кораб-амфибия, който е опакован с огромна червена панделка, предоставен от корабостроителна фирма в Окланд. Надуваемият морски съд е умалена версия на яхтите, с които се състезаваха Уилям и Кейт в пристанището на Окланд.

Друг интересен подарък, на който ще се радва кралското бебе, е мини колело, украсено с рисунки, които символизират пиковете и спадовете в живота. Той бе подарен от местенпроизводител на велисопеди.

Вчера херцогът и херцогинята на Кеймбридж посетиха полицейски колеж в Уелингтън, Нова Зеландия. Там фотографите хванаха как двамата се радват на малки кученца, които ще бъдат обучавани за полицейски. 

Предните дни двойката имаше незабравима разходка в т. нар. картонена катедрала. Те откриха нов градински център и се забавляваха искрено играейки крикет, с което направиха добра реклама на Световната купа по крикет 2015 г.

Предстоят визтитите на кралската двойка в Австралия. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай