09:39 ч.

08.11.17

1 мин.

0

4

0

Twitter вдига лимита от 140 на 280 знака

от редактор |

Twitter вдига лимита от 140 на 280 знака

Публикациите в Туитър вече ще бъдат до 280 знака, а не 140, както досега. Това съобщиха от компанията снощи. 


От септември текат тестове по цял свят за новата дължина на съобщенията и тъй като целите са постигнати, технологичният гигант ги въвежда на всички езици, в които е имало проблеми с нужния брой символи. на китайски, японски и корейски промяната няма да важи, тъй като в тези езици по-малко символи изразяват повече мисли - средната дължина на туитовете на тези езици е 15 символа. 


Основна ценност на Туитър е краткостта, той започна като микроблогинг платформа. Кратката форма позволява много бързо да се споделя мнение, много бързо да се чете и възприема. 


В публикацията на ръководството се разказва, че тестовите потребители първоначално са използвали максималния брой знаци, просто защото може, но с времето са се върнали към обичайната си лаконичност. Те уверяват, че промяната няма да попречи на същността на социалната мрежа, а дори ще помогне на хората по-бързо да формулират мислите си.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

sisisex23 · 03:45 · 23.11.2017
тъпа социална профила ми че правим педофила може ги да ебем и той е наявим язивим проделетена управлението на и настройка
Потребител · 11:19 · 08.11.2017
znakliom. stavat poveche sofwers
Потребител · 11:16 · 08.11.2017
sifwer ne tweet. obarkvashto
Потребител · 11:15 · 08.11.2017
dosta nerazbarano v net.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент