Смокинг под наем в сърцето на София

Смокинг под наем в сърцето на София | StandartNews.com

Елегантните колекции на "Одета" са чест за всеки гардероб

Срещу скромна сума блестиш в луксозен костюм

Холивуд в сърцето на София. Недалеч от култовото кино Одеон, на бул. "Патриарх Евтимий" 3, се предлагат най-елегантните дамски официални тоалети, най-изисканите мъжки костюми, най-оригиналните сватбени рокли. Дизайнерът Донка Лазарчева с подкрепата на Димитър Киров и Тодорка Кирова създават модна къща "Одета" преди повече от 25 години. Те си поставят за цел да сътворят модерни и перфектно изработени вечерни и сватбени облекла. Оттогава насам къщата създава дизайнерски колекции от сватбени, бални и вечерни тоалети и аксесоари. "Освен модели от нашите колекции изработваме и рокли по ваша идея. Идвате при нас с някакво виждане, заедно го обсъждаме, пробвате нещо подобно като визия и силует и уточняваме как и с какви материали може да се превърне в реалност мечтаната рокля", разказва дизайнерът Донка Лазарчева. Професионалните консултации са абсолютно безплатни и гарантирано ще ви помогнат при избора на модел. При посещението си клиентите имат възможност да изпробват различни силуети и модели, за да могат най-лесно да открият как трябва да изглежда перфектната рокля за тях. "Очарование", "Касиопея" и "Звезден прах" са само част от многото елегантни колекции, които могат да бъдат видeни в каталозите на модната къща.

Донка Лазарчева се занимава с мода повече от четвърт век, носител е на "Голямата награда за особен принос в българската мода" и е един от основателите на Камарата на българските дизайнери. Създала е за модна къща "Одета" повече от 40 уникални колекции, които са показвани през годините на най-престижните сцени за мода. Рамо до рамо с нея твори и Валерия Лазарчева-Димитрова - млад дизайнер със свежи идеи и модерно виждане в създаването на колекции, които през последните години са едни от най-успешните модели на модната къща. По традиция тоалетите се изработват от най-добрите материи, подходящи за определения модел. Някои от най-често използваните платове са 100% естествена коприна (дюпиони), копринен или мулти шифон, нежен италиански тюл, тафта, органза, американски сатен и други. "Роклите са декорирани с фини френски дантели, които ако желаете, могат да бъдат ръчно избродирани с кристали "Сваровски", мъниста или перлички", споделя Донка Лазарчева. Пояснява, че при поръчка могат да се правят промени по желание на клиента във всеки един от моделите, стига това да е възможно от конструктивна и технологична гледна точка.

Мъжки официални костюми под наем е най-новата услуга, която модна къща "Одета" предлага на своите клиенти. Предлагат се разнообразни костюми, които са подходящи за различни официални поводи - абитуриентски бал, фирмено събитие, кръщене, сватба, интервю. Можете да наемете много елегантен фрак или смокинг на разумна цена. "С практиката ни установихме, че много често идват при нас клиенти, които са поканени на определен повод, а нямат в гардероба си подходящото облекло за случая: защото не им се е налагало да носят костюм досега, защото са си променили размера, защото не е подходящ костюмът, който имат за определения повод... Причините са много, но ние сме тук, за да решим проблема лесно и бързо", разказва Лазарчева. Пиер Карден, Андрюс и Картел са само някои от известните марки, които срещу приемлива цена могат да бъдат наети за ден, два или повече. За да завърши перфектната и цялостна визия, модната къща предлага и подходящи ризи, папийонки, вратовръзки, жилетки и пояси. "Доста от костюмите за момента са чисто нови, като след всяко ползване ние поемаме ангажимента за почистването", обяснява дизайнерката. Освен наемането и грижата за костюмите модната къща предлага и корекции в дължината на наеманите панталони спрямо височината на всеки клиент. Така бързо и лесно срещу скромна сума можете да си позволите да облечете скъп и добре изглеждащ костюм за всеки повод.
Европейското качество и изисканият дизайн правят роклите на модна къща "Одета" едни от най-стилните и утвърдени на пазара. Дизайнерите работят с успех не само с родните клиенти, но и с такива от Русия, Швейцария, Англия и дори с Австралия.

"Щастливи и горди сме, че дамите, които са избрали наша рокля преди 20 и повече години, не са ни забравили и сега се връщат при нас за рокли на дъщерите си. Това е най-голямото признание за нас", споделя Донка Лазарчева. Дизайнерката гарантира, че ако клиентите се спрат на модел от модната къща, могат да бъдат сигурни, че роклята им ще бъде елегантна, нестандартна и перфектно изработена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай