Революционни планове от VIVACOM изпреварват отмяната на роуминга

Революционни планове от VIVACOM изпреварват отмяната на роуминга | StandartNews.com

Два месеца преди въвеждането на новата роуминг регулация, VIVACOM предлага на потребителите планове, в които всички включени национални минути важат и за разговори със страните-членки на Европейския съюз. Новата тарифна линия на телекома – Smart, влиза в сила от утре – 20 април, с разнообразие от девет плана от "S" до "U" на цени от 9,99 лева на месец до 49,99 лева, така че всеки клиент да може да подбере най-подходящия според собственото си потребление.

Към революционното предимство за включените минути, VIVACOM стартира и първия по рода си план с неограничени MB на максимална скорост в България, без разделение към различни сайтове и приложения – Smart U. Той предлага и неограничени минути, отново за ползване в страната и в целия Европейски съюз.

Всички тарифни планове от новата линия имат включени неограничени минути за разговори в мрежата на VIVACOM, като избрани планове имат и безплатни минути към фиксирани и мобилни мрежи в ЕС. Плановете осигуряват и до 7500 MB за безплатно сърфиране в роуминг в ЕС.

Smart тарифите имат достъп до 4G мрежата на VIVACOM, без значение от месечната такса и без да е необходимо потребителите да плащат допълнително за това.

В допълнение, новите планове осигуряват на потребителите добавено облачно пространство от 128 GB с VIVA pCloud, както и до 45 канала мобилна телевизия с услугата TV GO.

Тарифните планове са валидни както за частни, така и за бизнес клиенти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай