09:10 ч.

02.01.18

1 мин.

0

2

0

Прогноза на астролог: През 2018-а ще се раждат деца с невероятни таланти

от редактор |

Прогноза на астролог: През 2018-а ще се раждат деца с невероятни таланти

През 2018 г. е абсолютно забранено сключването на брак между 6 октомври и 16 ноември, защото по това време Венера е ретроградна, а тя отговаря за тази дейност от човешкия живот. Това каза астрологът Ива Иванова в интервю  за астрологичните прогнози за предстоящата година пред "Фокус".


„Иначе в началото на годината – от 20 януари до 10 февруари, е подходящо да се сключи брак, който се основава на силно приятелство и взаимно уважение. А браковете, които са по-скоро икономически съюз и се създават заради взаимна изгода, ще се сключват през април. От 20 май до 15 юни ще се сключват най-здравите бракове като на нашите прабаби и прадядовци. След 10 септември ще бъдат сключвани онези съюзи, които са основани най-вече на страст и се отличават с диви сцени на ревност, поради което най-често са нетрайни", обясни Иванова.


По думите й поред китайската религиозно-философска система през 2018 г. ще се раждат деца, които имат невероятни таланти и невероятни възможности за реализация в живота. „Но като цяло в рамките на Балканския полуостров винаги е удачно и добре да се раждат деца, защото всяко от тях е една цяла вселена", каза още тя.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 11:27 · 06.01.2018
тъй като сме заобиколени от хора с не морални възгледи то има кой да се погрижи за тази планета но дано е навреме
Потребител · 21:03 · 04.01.2018
"През 2018 г. е абсолютно забранено сключването на брак между 6 октомври и 16 ноември, защото по това време Венера е ретроградна, а тя отговаря за тази дейност от човешкия живот." Подобно твърдения издават такава невероятна глупост, че човек може да се зачуди дали тия дето ги правят принадлежат към същия биологичен вид като нормалните хора. Не че останалите дивотии в статията са кой знае колко по-състоятелни.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент