Принц Хари и Меган отлагат медения си месец със седмица заради официално събитие

Принц Хари и Меган отлагат медения си месец със седмица заради официално събитие | StandartNews.com

Перла в короната на най-обсъжданите теми тази седмица безспорно се оказа сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.

Сватба като никоя друга преди това в британското кралско семейство - госпъл хор, американски проповедник, целувка на излизане от катедралата „Свети Джордж", в която двамата влюбени си казаха заветното "Да" със сълзи на очи от щастие.

Три дни след най-бляскавото събитие в кралското британско семейство Великобритания, а и целият свят е все така в плен на силните емоции. И понеже сватба без меден месец не може - разбираемо във вихъра на най-обсъжданите теми около херцога и херцогинята на Съсекс, попадна темата за мястото, където влюбената двойка ще се наслади на първите романтични дни от брачния си живот.

Да, такова ще има, макар и не веднага след сватбата на годината, както я нарекоха медиите. Причината за отлагането на медения месец с една седмица е официално събитие, което предстои да се състои до броени дни и на което Меган и Хари трябва да присъстват, съобщиха от кралското семейство.

Междувременно букмейкърите са в стихията си, възползвайки се от ситуацията да приемат залози за вероятна дестинация. Още веднага след сватбата фаворит на букмейкърска къща "Ладброукс" се оказа Намибия с коефициент 2,1.

Имайки предвид любовта на младоженците към Черния континент, като вероятна дестинации се спрягат също Ботсвана, описана навремето от принца като негов "втори" дом, Руанда, Малави и Танзания.

Нека да припомним, че след смъртта на лейди Даяна през 1997 г. мястото, където принц Чарлз отвежда синовете си, е именно Африка.

Вероятността Хари и Меган да заложат на Ботсвана е фактът, че миналата година двамата прекараха романтична триседмична ваканция именно там.

Сред дестинациите, които букмейкърите сочат за вероятни, попадат и места като Малдивските, Сейшелските или Карибските острови.

Според букмейкърите не е малка и вероятността принц Хари и Меган да изберат за медения си месец европейска дестинация. Като пример за такава са посочени страни като Турция и Италия. Наблюдателите не изключват и възможността за сватбено пътешествие до Азия, САЩ или Южна Америка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай