Нина дружи със свалячка на Де Ниро

Нина дружи със свалячка на Де Ниро  | StandartNews.com

"Момичетата искат просто да се забавляват и тези две дами го правят с удоволствие." Така започва репортажът, в който "Дейли мейл" отново разказва за светските изяви на Нина Добрев. Холивудската актриса, родена в София от родители българи е твърде близка с 27-годишната кинозвезда Джулиан Хю. Двете купонясваха на афтърпартито на Американските музикални награди в ресторант "Крейг" в Западен Холивуд. Красавиците събраха погледите с минижупите си, под които се показваха дългите им крака. А между две питието на бара си разменяха целувки.

Джулиан и звездата от "Дневниците на вампира" още преди две години бяха хванати от папараци да разпускат на плаж в Маями. Нещата били толкова интимни, споделят очевидци, че гледката приличала на сцена от порно филм. Красивите мацки в апетитни шарени бански си спретнали тройка по сплитане на коса с трета пълнолетна представителка на нежния пол, докато придобили бронзов загар на обществен плаж.

Хю е известна танцьорка, певица и автор на песни, но има и доста успешна кариера в киното. На 23 тя се снима с Том Круз в Rock of Ages, след като вече е участвала в "Хари Потър и философският камък" и "Бурлеска". През януари догодина излиза най-новият й филм, "Dirty Grandpa", в който си партнира със Зак Ефрон и Робърт Де Ниро. В комедията красавицата е годеница на героя на Ефрон, но всъщност е изкусителната съблазнителка на дядо му, в чиято роля е Де Ниро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай