Най-големият мъжки страх в секса

Най-големият мъжки страх в секса | StandartNews.com

„Сексът с мен няма да ѝ хареса" – оказва се, че това е най-големият страх на повечето мъже в леглото. Притеснението, че може да се провалят и да не успеят да задоволят жената до себе си засяга огромна част от мъжката половина на населението (макар и да не си го признават).

За повечето мъже е изключително важно да задоволят партньорката си, категорична е сексологът Наталия Кобилкина. Страстната и стенеща любовница е истинска радост за представителите на силния пол. Мъжете държат жената до тях да е доволна и щастлива в сексуално отношение, иначе самите те се чувстват непълноценни.

Времето за постигане на оргазъм е много важно, но и различно за двата пола - мъжете го достигат бързо, а жените по-бавно. Затова първите се боят, че сексът ще свърши прекалено бързо, а последните, че им трябва прекалено много време.

Съветът на сексолозите: Изучавайте се взаимно, разберете ерогенните си зони и кой какво харесва. А що се отнася до продължителността на акта - тя зависи от личните предпочитания. Така че комуникирайте - няма нищо срамно, ако попитате и получите съответния инструктаж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай