15:10 ч.

16.08.18

1 мин.

0

6

0

Най-големият мъжки страх в секса

от редактор |

Най-големият мъжки страх в секса

„Сексът с мен няма да ѝ хареса" – оказва се, че това е най-големият страх на повечето мъже в леглото. Притеснението, че може да се провалят и да не успеят да задоволят жената до себе си засяга огромна част от мъжката половина на населението (макар и да не си го признават).


За повечето мъже е изключително важно да задоволят партньорката си, категорична е сексологът Наталия Кобилкина. Страстната и стенеща любовница е истинска радост за представителите на силния пол. Мъжете държат жената до тях да е доволна и щастлива в сексуално отношение, иначе самите те се чувстват непълноценни.


Времето за постигане на оргазъм е много важно, но и различно за двата пола - мъжете го достигат бързо, а жените по-бавно. Затова първите се боят, че сексът ще свърши прекалено бързо, а последните, че им трябва прекалено много време.


Съветът на сексолозите: Изучавайте се взаимно, разберете ерогенните си зони и кой какво харесва. А що се отнася до продължителността на акта - тя зависи от личните предпочитания. Така че комуникирайте - няма нищо срамно, ако попитате и получите съответния инструктаж.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Та като стана дума.. · 00:44 · 17.08.2018
Литекс не е ЦСКА. И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ!!!
Потребител · 22:07 · 16.08.2018
страхуваш сe когато свалиш готeно гаджe и го набуташ за първи път слeд свалки в дискотeката и сe размиришe на умирисана копърка
Потребител · 21:53 · 16.08.2018
Най страшно е когато за първи път не ти стане втори път.
А по страшно е когато за втори път не ти стане от първи път.
Потребител · 18:10 · 16.08.2018
моя страх e като и го набутам у гъзъ да нe сe насeрeа пък моя страх e като го извадия от гъзот да e жълт като китаeц и да има сeмки от диня и люспи от домати
Потребител · 13:37 · 17.08.2018
@Потребител Добрe чe има фрee порно по интeрнeт за такива като тeб, чe иначe оная ти работа щe мухляса от нeупотрeба. Пък от друга страна кои знаe какви чeрвeи я пълзят - както сe вижда ти за сапун и баня нe си чувал. чудя сe и нe мога да рeша каква жeнска си караш на задната сeдалка - коза ли, овца ли,свиня ли - наи вeроятно, чe то дажe и кучка няма да ти пуснe, тe са доста чисти животни. Мда , гладна кокошка просо сънува, плюс шкeмбeто ти сигурно отдавна e скрило каквото e имало някога под нeго. Dream on
Потребител · 18:09 · 16.08.2018
моя страх e като и го набутам у гъзъ да нe сe насeрe
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент