Монах милионер разкрива тайните на кармата

Геше Майкъл Роуч идва в България

Монах милионер разкрива тайните на кармата  | StandartNews.com

Геше Майкъл Роуч, променил живота на милиони по света, идва отново у нас. Монахът милионер ще разкрие кармичната тайна на взаимоотношенията и пътят към благополучието пред българските си фенове на 10 и 11 юни в "Царско село".

Титлата Геше, което значи майстор на будизма, Майкъл получава в тибетски манастир след 22 години обучение. Той има научна степен по санскритски, владее тибетски и руски. В последните 20 години развива духовните принципи на будизма в многобройни проекти. Роуч създава и развива една от най-успешните диамантени компании. След 16 години я продава и написва първата си книга "Шлифоващият диамант". Историята му за това как е развил успешен бизнес, благодарение на прилагането на основните принципи на будизма се превръща в бестселър и му носи световна известност. Книгата е преведена на 20 езика. Следват седем негови книги на духовна тематика.

Основател е на Диамантения планински университет. В "Карма на любовта" Геше Майкъл отговаря на най-често задаваните въпроси, свързани с партньорските отношения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай