Меган Маркъл е отклонила интересна покана

Меган Маркъл е отклонила интересна покана | StandartNews.com

Херцогинята на Съсекс Меган е получила покана да бъде почетен гост на церемонията за телевизионните награди „Еми" през септември, но я е отклонила "учтиво", съобщи Контактмюзик.

Бившата американска актриса Меган Маркъл, която след брака си с британския принц Хари през месец май стана херцогиня на Съсекс, е била поканена на бляскавата проява за своеобразно сбогуване със сериала "Костюмари", направил я известна, и с живота в Холивуд. Смята се обаче, че херцогинята учтиво е отклонила поканата, тъй като наградната церемония не отговаря на новата ѝ роля на кралска особа.

"Надявахме се Меган да присъства на церемонията като начин да се сбогува със сериала, колегите и почитателите си. Въпреки направеното предложение, херцогинята на Съсекс няма да присъства на проявата", казва неназован източник, цитиран от в. "Сън".

Меган Маркъл играеше Рейчъл Зейн в сериала "Костюмари" от 2011 до 2017 г., когато оповести, че се отказва от актьорската си кариера, за да се фокусира върху "по-значими каузи", припомня изданието.

Наградите "Еми" - телевизионният еквивалент на филмовите "Оскар"-и, ще бъдат раздадени на 17 септември на церемония в театър "Майкрософт" в Лос Анджелис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай