Мария готова за бебе

Мария готова за бебе | StandartNews.com

Игнатова отново намекна в "Х фактор", че е бременна

Наистина ли е бременна Мария Игнатова, отново се питат феновете на русокосата и красива тв звезда. Доста широчката рокля, с която тя се беше натъкмила за сцената на "Х фактор" преди вечер засили съмненията на зрителите, че любимката им ще дари с бебе половинката си Димитър Рачков. Водещата на музикалното риалити почти призна, че това е факт. Полупризнанието прозвуча, след като Мария и Алекс Раева обявиха, че един от участниците, Георги Бенчев, е станал баща. В изблик на еуфория Игнатова с огромна усмивка заяви, че бебето на Бенчев няма да е единственото през този сезон на шоуто. А след това потърка корема си с ръце. Но аналогична случка имаше и през ноември. Тогава Мария изрече същите думи. Така че действията й отново оставиха у зрителите впечатлението, че блондинката може би се шегува с второто си майчинство. Рачков винаги е изглеждал зевзек, но Мария по нищо не му отстъпва, коментират техни близки. Тя умее да ръси каламбури и закачки с непроницаема физиономия.

Слуховете за бебето на Игнатова и Митко обикалят медийното пространство от няколко седмици, но дамата отказва да ги коментира. Спекулативни интриги често се опитват да разделят двойката. Но актьорът й избраницата му са все така заедно. Ако тя е бременна, то това обяснява липсата й от "Господари на ефира" - както е известно, Рачков води със Зуека. Може би тъкмо заради този факт тръгнаха съмненията за раздяла между Митко и Мария. Бъдещото им бебе ще е второ и за двамата - те имат по едно момче от предишните си връзки. Тя - от Петко Димитров, той - от Христина Апостолова.

Още две хубави жени от тв ефира "произведоха" новини. Никол Станкулова от прогнозата за времето по Нова започва авторска рубрика в предаването "Събуди се" в събота и неделя. Всеки уикенд в "Никол и специалистите" красавицата ще разказва за хора с интересни професии - за нощните преживявания на шофьор на автобус, за "късметлията" коминочистач, за човека, който се грижи ски пистите да са "под конец". "Основната ми идея е да накарам хората да влязат в обувките на другия, да разберат какво е да си на негово място. Или пък да установят, че не знаят нищо за иначе уж популярни професионални занимания", обяснява чаровницата. Тя ще прекарва по една работна смяна със своите герои - ден и нощ, посрещайки всички рискове. Никол обаче ще продължава да ни информира и за капризите на природата. Станкулова е в идеална визия, коментират почитателите й. Атрактивната брюнетка поддържа перфектния си силует в хипокси студиото на Евелина Борисова. Тв чаровницата комбинира ефекта от космическите уреди с разделно хранене, но никога не гладува.

Бориса Тютюнджиева също поддържа мускули с всекидневни тренировки. Половинката на Андрей Арнаудов се поти във фитнес залата, защото се готви за нов проект, който вероятно ще бъде в bTV. Любимият й отново се позиционира стабилно там в компанията на Иван Христов.

"Свободата е висше състояние на духа и тялото! А дали сме я достигнали, можем да разберем само ако поставим пред изпитание волята си!", мъдрува Бориса под кадъра във фитнеса, който публикува във Фейсбук. Тя и Андрей вече изобщо не крият, че са гаджета.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай