Малък Тошко: Не се гордея с магариите

Малък Тошко: Не се гордея с магариите | StandartNews.com

Дъщеря ми Кати е най-голямата ми любов, каза победителят във "ВИП брадър"

Тодор Славков се появи за пръв път пред камерите след цял месец отсъствие и коментира многото слухове, появили се до този момент по негов адрес. "Не се гордея с магариите си. Но съм щастлив от победата във "ВИП брадър". Ако тръгна да се оправдавам, ще е още по-глупаво", заяви Малък Тошко пред Гала. Той сподели, че най-голямата му любов е дъщеря му Кати. "Гледала е цялото предаване и не е изненадана от нищо, което е видяла. Тя ме познава добре", заяви бизнесменът. Тодор добави, че два пъти е виждал щерка си, докато е бил в Къщата.
Бившата му половинка Силвия, която е майка на момичето, допълни, че баща и дъщеря са в прекрасни отношения и се виждат всеки уикенд.

"За Кати той е най-якият баща. Преди я водеше на обеди с приятели, а днес вече ходят на кино. Почти всяка събота и неделя са заедно, чуват се всеки ден и нямат ограничения за виждания", каза тя. Славков допълни, че не е очаквал да победи именно защото е част от клана Живкови. "По този начин се реабилитира моето семейство. Бях много малък в годините на социализма. Но времето, в което дядо беше на власт, все още ми липсва", заяви Малък Тошко. Голямата му радост пък била, че успял да отслабне с 20 килограма за две-три години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай