Лана Дел Рей: Спах с много мъже, после ме излъгаха

Лана Дел Рей:  Спах с много мъже, после ме излъгаха | StandartNews.com

Певицата призна за пороците си

Пробивът на Лана Дел Рей изглеждаше непонятен за всички: кариерата й се разви стремглаво буквално за няколко години, и то с небивал успех.

Талантливата певица обаче разкри, че е минала през какво ли не - най-вече секс с влиятелни хора в музикалната индустрия. Лана си призна, че често се е озовавала в леглото на най-важните хора в шоубизнеса, които са й обещавали помощ. "Знаете, аз съм спала с много мъже в индустрията, но никой от тях не ми помогна да получа изгода. Което е досадно. И да си призная, откакто мина този период от живота ми, вече харесвам само физическата любов. Осезаемата. Не искам проблеми. Само досег и тела. Това е най-важното. Другото само създава трудности", изповяда се певицата.

Лана сподели още, че си позволява много удоволствия, заради които изпитва вина. "Е, пушенето е едно от тях. Захар, кафе. Пия по 13 чаши на ден. Срамно е за последствията върху здравето ми, но много велики неща се случват с чаша кафе и цигара. Много страхотни песни са написани", каза още готината певица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай