10:40 ч.

26.02.18

1 мин.

0

0

0

Кристали оформят нов моден тренд в прическите

от редактор |

Кристали оформят нов моден тренд в прическите

Сресаната на път коса, като по цялата дължина на пътя са поставени кристали, е най-новият моден тренд, пише в. "Метро". Тенденцията блеснала на Седмицата на модата в Лондон. Трендът бе кръстеа "кристализирането на пътя".


За де се постигне това, косата трябва плътно да прилепне към главата. Това се постига или с лак за коса, или с кокосово олио. Прави се прав път по средата на прическата с помощта на гребен със заострен край. Направената по този начин пътечка в косата се посипва с кристали.


Най-добре е да се използват тези, които временно залепват за кожата, но след това лесно се свалят. Другата опция е прикрепването на кристалите с помощта на течен латекс. Но преди това е препоръчително да се направи пробен тест върху ръката.


В Ютюб могат да се намерят указания как се постига "кристализирането" на пътя.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент