Хиподила имитира Брус Уилис

Хиподила имитира Брус Уилис | StandartNews.com

Светльо се появи със синини във Фейсбук и изкара акъла на народа

Светльо Витков държа на нокти цяло денонощие приятелите си във Фейсбук, които се питаха хамлетовски пребит ли е, или не. Причината - той пусна своя снимка, на която е в синини и рани, изпоцапан и опърпан.

"Бих се с едни боклуци", написа само музикантът политик и веднага заваляха коментари на подкрепа. Оказа се, че това е поредният трик на фронтмена. Вчера той показа развръзката отново с фотос, на който е като копие на Брус Уилис в ролята на ченгето Джон Маклейн от култовата поредица "Умирай трудно". Страховитият му вид е дело на опитни гримьори, а визията е зарази плакатите на неговата партия "Глас народен". "Биа се сас лошите", гласи веруюто му. Витков ще води две кандидатдепутатски листи - в 23 МИР в София и във Варна.

Приликата между екшън героите Брус Уилис и Светльо Витков "Стандарт" забеляза още през 2009-а, когато ги събра в материал за двойници. Общото между тях е и музиката - Брус има банда, с която забива от време на време и свири добре на хармоника. Бойните изкуства също ги свързват - Светльо има черен колан по карате, а бицепсите на Брус са като дини.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай