Хасан и Ибрахим хванаха бика за рогата

Хасан и Ибрахим хванаха бика за рогата | StandartNews.com

Близнаците се редиха на опашка, за да се снимат със символа на "Уолстрийт"

Хасан и Ибрахим, които от известно време са в Ню Йорк и се готвят за концертите си там, вчера хванаха бика за рогата - бронзовата статуя на "Уолстрийт", която се счита за символ на богатство. Техен гид в града, който никога не спи, е актрисата Боряна Павлова. Тя живее от години там и е организатор на конкурсите "Мис България в САЩ". Талантливите близнаци пианисти дори са се редили на опашка, за да се снимат с "разярения" бронзов триметров звяр. Братята са отседнали в блока на БГ мисията ни на 86-а улица. Те са обиколили повечето туристически атракции в Манхатън. "Тук всичко е толкова голямо", била най-често изричаната от тях реплика.
Хасан и Ибрахим били силно впечатлени и от Статуята на свободата, и от "Рокфелер център". С радост се возили на корабче. Навсякъде държали да ги щракнат за спомен.
Юнаците репетират по 3 часа на ден в консулството ни в Ню Йорк, за да са във форма за серията от изяви. Днес ще свирят там на вечеринка, организирана от женския български клуб. След два дни излизат в "Карнеги хол" - на концерта за победителите от конкурса на American Protege - международна музикална надпревара за талантливи деца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай