Господарите търсят кучето на Милица Гладнишка

Господарите търсят кучето на Милица Гладнишка | StandartNews.com

Андреа направи профил във Фейсбук на домашния си любимец

Пеещата актриса Милица Гладнишка изгуби кучето си Бела след катастрофа и от няколко дни приятелите й и колеги от "Господари на ефира" се включиха трескаво в издирването на домашния любимец. "На 17-ти ноември идиот блъсна с колата си момче и две кучета! Момчето е добре, лабрадорът Роки е със счупено краче и множество травми, а Бела избяга от уплаха и я търсим под дърво и камък. Оглеждайте се за нея", пише в страницата, специално създадена по този повод "Да намерим Бела". Там има и карта на района, където се предполага, че може да е Бела. Сайтът на Господарите също очаква новини за сладурчето.

Докато Милица изпитва тревоги за питомеца си, певицата Андреа създаде фейсбук профил на кучето си. Някои казват, че се грижи за неговия повече, отколкото за своя. Профилът наподобява човешки - снимки, разходки и тагвания от магазини, ресторанти и кафета. Дори си има приятели и последователи, които харесват и коментират на стената му. Пекнезът се казва Сантино Пулев и има стотици кадри - в колата, в градската градина, паркове, изискани места, които посещава с родителите си. Наскоро дори е качена снимка от магазина на Филип Плейн, придружена с надпис "На шопинг". От профила на звездното кученце става ясно, че си живее доста добре и не е лишено от нищо - има всичко, което може да иска една такава малка животинка.

Енрике Иглесиас, който ще има концерт на 14 декември в "Арена Армеец", ще пристигне в София с кучето си Джак. Породата на любимеца му е "Чесапийк бей ретривър" и следва господаря си по петите по време на световното му турне Sex and Love. Джак ще има специално място в гримьорната на стопанина си в "Арена Армеец".

Иглесиас неведнъж е споделял, че не може да бъде разделен от кучето си за повече от 15 дни. Когато са заедно в имението му в Маями, една от задачите на Джак е да носи топките за тенис на стопанина си. "Много съм щастлив, когато се прибера - той винаги скача върху мен," казва певецът. Когато пусне своя снимка с Джак в "Инстаграм", ритривърът получава поне 17 000 харесвания за няколко часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай