Гаф: Списание сложи допълнителен крак на Рийз Уидърспун

Гаф: Списание сложи допълнителен крак на Рийз Уидърспун | StandartNews.com

Потребителите на социалните мрежи веднага забелязаха гаф върху корицата на новия брой на списание "Венити феър" с редица холивудски знаменитости, предаде Асошиейтед прес.

Като резултат от графична обработка на изображението, актрисата Рийз Уидърспун и телевизионната водеща Опра Уинфри бяха с допълнителни крайници. Уидърспун получи трети крак, а Уинфри - трета ръка.

Изданието се извини в Туитър за "грешката" по отношение на Опра и обеща, че ще я коригира онлайн. Що се отнася за актрисата от "Големите малки лъжи", списанието твърди, че третият й крак всъщност е част от роклята й.

Рийз Уидърспун и Опра Уинфри се пошегуваха с объркването в Туитър. Актрисата написа: "Надявам се все още да ме приемате за това коя съм аз всъщност", на което водещата отговори: "Приемам третия ти крак. Както знам, че ти приемаш третата ми ръка".

Сп. "Венити феър" махна от корицата си актьора Джеймс Франко във връзка с отправените срещу него обвинения в сексуални посегателства. Той беше сред 13-те знаменитости, участвали във фотосесията за новия брой на списанието. Снимките са направени от известната фотографка Ани Лейбовиц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай