Десет начина, с които да зарадвате половинката на Свети Валентин

Десет начина, с които да зарадвате половинката на Свети Валентин | StandartNews.com

София. Наближава Свети Валентин - празник на влюбените. Може би много от вас вече са планували какво ще подарят и как ще си изкарат на Св. Валентин или Трифон Зарезан. Сигурно има и такива, които все още не знаят с какво да изненадат своята половинка. Предлагаме ви 10 начина, чрез които да направите една незабравима вечер за любимата/любимия.

1. Романтика за вечеря:
Звучи банално, но винаги действа. Заведете партньора си във вашия любим ресторант, поръчайте харесваните и от двамата ястия, бутилка червено вино и хубава музика. Може и да отидете на ново място, в навечерието на празника много заведения предлагат празнични пакети с програма за Св. Валентин. Ако нямате време за резервации, не се притеснявайте, останете си вкъщи и преобразете дома си. Сгответе нещо, което умеете, пригответе масата, запалете много свещи из стаята и романтичната обстановка е готова. Може да не сте в лъскав ресторант, но партньорът ви със сигурност ще оцени вашата изненада.

2. Почивка за двама:
Много двойки избират да прекарат Деня на влюбените на почивка. В момента спа почивките са много актуални, а сайтовете за колективно пазаруване предлагат разнообразие от оферти за празника. Какво по-хубаво от това да прекараш един или повече дни в релаксираща обстановка с любимия човек?

3. Запазете уханието на Св. Валентин:
Този вид подарък също е много банален, но все още има мъже и жени, които с удоволствие биха му се зарадвали . Купете предпочитаната марка парфюм на любимия/любимата или заложете на ново ухание. Получателят на изненадата винаги ще се сеща за вас и романтиката на празника, когато ползва парфюма.

4. Любовта е сладка:
В магазинната мрежа има разнообразие от сладкарски изделия, които да подарите на Св. Валентин – бонбони във формата на сърце, фигурки от шоколад, декорации от плодове, мъфини със сметана и какво ли още не. Може и да купите ягоди, да разтопите различни видове шоколад на водна баня и да ги оваляте в тях, след което да ги поставите в оригинална подаръчна кутия. Има и вариант да набучите ягодите с шоколада на дървени шишчета и да ги сложите в подходяща чаша. Комбинацията между различни видове плодове и сметана също е изкушаващ вариант за вашата сладка изненада.

5. „Просто си пасваме":
Поръчайте пъзел с ваша снимка и заедно съединете частите. Такъв може да направите във някое фото или просто да изрежете от готова снимка. Пъзелът може да бъде с послание от сорта: „Просто си пасваме", „Ти си липсващата част от моя пъзел", „Разпадам се на парчета без теб" и т.н.

6. Добро утро, любов:
Събудете любимия/любимата с празнична закуска и чаша с ваша обща снимка. Много фото студия предлагат така наречените „вълшебни чаши", които на външен вид са едноцветни, но при сипването на топлата напитка излиза снимката.

7. Любовно послание:
Оставете послание на вашата половинка на стъклото на колата, на огледалото в спалнята или на вратата на хладилника. Има и друг вариант - в магазините се предлагат малки стъклени шишенца с романтични цитати или кутии с хиляди листчета, които любимия/любимата да отваря всеки ден. Подобни може да си направите и сами, а изписването на текста с вашия почерк ще покаже на другия, че държите на него.

8. Валят балони:
Кой не обича балони? Купете 10, 20, 30 или колкото прецените балона, опразнете гардероба и ги сложете вътре, след което затворете. Накарайте половинката ви да отвори и се наслаждавайте на реакцията. Друг вариант е да вземете няколко балона с хелий, да ги сложите върху спалнята и да разпръснете листа от рози.

9. Save the date/Запази датата:
Хубаво е да запомните Св. Валентин с ваша снимка от празника, която да изкарате със съответната дата и сложите в рамка. Картина по снимка, която обаче ще бъде по-скъпа изненада, е друго предложение за празника, което дълго ще ви напомня за 14 февруари.

10. По-специални подаръци:
Огромен букет с цветя или цяла стая с рози – за това си мечтае всяка жена за Деня на влюбените. Много дами обичат и да получават бижута, въпреки че не си го признават. По-трудно е да изненадаш мъж, но не и невъзможно. Кутия с любимите пури, комплект ръкавели, билет за някое спортно събитие, концерт или театрална постановка, са само част от нещата, с които ще зарадвате силния пол.

Ако сте останали без половинка, то вижте нашите съвети какво да НЕ правите на Св. Валентин, ако сте необвързани. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай