Бюро за $1 000 000

Бюро за $1 000 000 | StandartNews.com

Можем ли да се борим едновременно за промяна в икономически и социален план?

Новата практика кара младите бизнесмени да създават предприятия, които се грижат не само за финансите им, но и за хората около тях.

Ценност, стояща в основите на Chivas Regal, които са готови да я подкрепят с всички сили.

Международната им инициатива The Venture – WIN THE RIGHT WAY ще даде $1 000 000 на най-добрите бизнес идеи за социалната среда.

В инициативата участват 14 държави, сред които е и България. Всяка страна ще излъчи по един победител, за да го изпрати в Силициевата Долина. Там той ще представи идеята си пред световни лидери в бранша.

Така някой ще може да се бори за положителна промяна в българското общество, както и за част от общия награден фонд от $1 000 000. Този някой може да си ти.

В подкрепа на предприемачите, Chivas Regal заедно с co-working център betahaus и архитектурно студио Funkt създаде Бюро за $1 000 000. На него напълно безплатно можете да работите, ако искате да превърне идеята си в план. Единственото, което трябва да направите, е да си запишете час на www.chivasdesk.bg

Бюрото се намира в betahaus и там можете да срещнете някой от менторите, който да ви помогне да превърнете идеята си в цялостен план.

Регистрациите са отворени до 9-ти януари 2015 на www.theventure.com

За повече информация следете фейсбук-страниците на betahaus и Chivas Regal, както и www.chivasdesk.bg

Успех на всеки, който е готов да се бори за промяната, която очакваме.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай