Бил Клинтън ще става дядо

Бил Клинтън ще става дядо | StandartNews.com

Вашингтон. Дъщерята на бившия американски президент Бил Клинтън Челси Клинтън обяви,че заедно със съпруга си Марк Мезвински очакват първото си дете по-късно тази година, съобщиха световните медии.

Тя е разкрила щастливата новина на проява на фондация "Клинтън" в Ню Йорк.

Майка й и бивш държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън призна, че "наистина се вълнува", че ще става баба, което по думите й прави още по-важна работата за създаване на повече възможности за бъдещите поколения.

Единственото дете на бившия американски президент - Челси, се омужи за инвестиционния банкер Марк Мезвински в историческото имение "Астър кортс" на река Хъдсън, около 160 км северно от град Ню Йорк.

"Не бихме могли и да мечтаем за по-съвършен ден да отпразнуваме началото на съвместния им живот и сме много щастливи да посрещнем Марк в семейството си. От името на нашите младоженци искаме да отправим специални благодарности на жителите на Райнбек, които ни приеха, и на всички за благопожеланията по случай този специален ден", се казва в изявление на Бил и Хилари Клинтън, които споделиха радостта с близки роднини и приятели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай