Берлускони иска съвет от Дарина

Берлускони иска съвет от Дарина  | StandartNews.com

Тези дни Дарина Павлова бе личен гост на Силвио Берлускони, съобщава клюкарското списание Gossip Italiano. Причината експремиерът на Италия да покани вдовицата на Илия Павлов на среща било очакваното му оневиняване от Апелативния съд в Милано. Магистратите отменили присъдата му от 7 години затвор на по-долната инстанция за принуждаване на малолетно момиче към проституция и злоупотреба със служебно положение в аферата "Рубигейт".

"Безкрайно подкрепям Силвио. Той е най-невероятният и разбиращ хората политик, когото някога съм срещала. Винаги сме се разбирали, макар известно време да не се виждахме", не пести славословията си Павлова пред италианската преса и подчертава, че между тях никога не е имало неразбирателство.

"Дарина винаги ми връща енергията. Тя е жена с класа и срещите ни винаги са ползотворни" - върна й комплимента Берлускони.

Двамата, освен че са добри приятели от 10 години, а и имаха връзка, продължават да работят заедно. Берлускони е шеф на телевизията, в която Дарина се изявява като продуцент на развлекателно предаване. Основната причина за срещата им обаче била друга. Силвио изплюл камъчето пред 51-годишната българка. Искал да го съветва кого да издигне за лидер в собствената си партия "Форца Италия", защото подготвял мощното й завръщане на политическата сцена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай