Автомобилът и телефонът - любимите джаджи на мъжете

Автомобилът и телефонът - любимите джаджи на мъжете | StandartNews.com

Силният пол си пада също по часовника, дистанционното и игровите конзоли

Мъжете обичат своите джаджи. От ултрамодерни приложения за телефона, до някои аксесоар за автомобила. Независимо дали е устройство, което позволява да контролират компютъра си от разстояние, или най-новият модел часовник, мъжете се радват на своите "играчки" като малки деца. Без значение дали са достъпни или наистина полезни, силният пол бързо се пристрастява лесно към придобивките си.

Платформата за онлайн продажби kaymu, подбра Топ 5 на най-любимите мъжки джаджи. На първо място е поставен автомобилът и всички аксесоари към него - навигация, мобилна прахосмукачка и др. Всеки мъж обича да прекарва голяма част от времето си, "ровичкайки" по частите на своята кола. Тя е неговата истинска спътница в живота, на която си изкарва напрежението, шофирайки с превишена скорост, или пък я използва, за да забие някое ново гадже.
Втората позиция е за мобилния телефон. Той е много занимателен и може да се използва както за работа, така и за забавление, и връзка с любимата жена и приятели. Четеш новини, следиш мачове в реално време, информираш се за пътната обстановка. Всичко необходимо за мъжете се събира в едно устройство, стига то да има достъп до интернет.
Почетното трето място е за часовника. Мъжете използват този аксесоар не толкова, за да се информират за часа, а по-скоро да покажат стил, класа и социално положение. Часовникът е много важен за мъжкото съсловие и е добре да се обръща внимание на марка, модел и дизайн, според последните модни тенденции.

Дистанционното за телевизора е нарежда на четвърто място в класацията. Няма нищо по-забавно от непрестанното сменяне на каналите. Мъжът се чувства истински мъж, когато телевизорът е под негов контрол. Бира, чипс, дистанционно и мач са най-добрата комбинация за прекарване на вечерта след работен ден.
Топ 5 завършва игровата конзола. Тя е верен приятел на силния пол и чудесно занимание за прекарване на мъжка вечер, придружена с много бира.

Първият Microsoft смартфон вече в магазините на Мтел

Феновете на серията Lumia вече могат да се сдобият с най-новия модел на Microsoft - Lumia 535, който се предлага от Мтел. Моделът поставя началото на поредицата Microsoft смартфони, които заменят бранда на Nokia.

Клиентите могат да купят устройството за 49,90 лв. в брой или 2,90 лв. на месец с тарифните планове Мтел Трансфер L и XL. Смартфонът се предлага в два цвята - черен и бял.
Microsoft Lumia 535 печели овации не само с атрактивен външен вид, но и с изключително добри характеристики. Той е оборудван с последната версия на операционната система Windows phone - 8.1, разполага с 5-инчов IPS LCD дисплей с резолюция 960 x 540 мегапиксела, 1.2 GHz четириядрен процесор и 1GB RAM. Вградената памет е 8 GB и може да бъде увеличена чрез micro SD карта с капацитет до 128 GB. Lumia 535 има предна и задна камера с резолюция 5 мегапиксела, което означава, че любителите на селфи снимките ще могат да правят още по-качествени такива. Основната камера е с LED светкавица, което значително подобрява качеството на фотосите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай