260 лв. за парфюм "Христо Мутафчиев"

260 лв. за парфюм "Христо Мутафчиев" | StandartNews.com

Парфюм "Христо Мутафчиев", пилотна бройка от лимитирана серия, която скоро ще излезе на пазара, бе продаден за 260 лева. Брои ги телевизионният водещ Драгомир Драганов на търг, с който фондация "Енчо Керязов" набира средства за озарени с дарби деца от Ямбол. Спортисти, артисти, приятели и почитатели на носителя на "Сребърен клоун" от цирковия фестивал в Монако дойдоха в магическия театър на Астор и платиха куверт от 90 лева в подкрепа на младите таланти. Пианисти, певци, математици, спортисти са сред номиниранините за годишните награди, а на 11 март в ямболската зала "Диана" ще станат ясни и победителите.

 

Панталонът на Енчо Керязов с 400 камъка "Сваровски" направо взриви търга. С него прочутият акробат е триумфирал на манежа в Монте Карло пред самия принц Албер и сестра му принцеса Каролина. Първоначалната цена от 500 лева бързо бе забравена. По време на наддаването Енчо облече дизайнерското бижу, направи стойка и логично вдигна цената. Последната сума, която обяви водещият на търга Павел Тодоров от аукционна къща "Виктория", бе 2000 лева. Тя бе надмината само за фланелката на великия гимнастик Йордан Йовчев. Днешният заместник-министър на младежта и спорта съжали, че в залата няма халки, за да покаже майсторството си, но бе доволен, че за екипа му с надпис "Моят път на шампион" бяха платени 2600 лева.

 


До края на вечерта гостите наддаваха за анцуг на Станка Златева, ваза, подарък на Наталия Симеонова от приятелката й Мая Илиева, за терлици, изплетени специално за случая от космическата Валя Балканска, риза на нейния гайдар Петър Янев. На финала организаторите изчислиха, че за няколко часа, благодарение на фондация "Енчо Керязов", сметката на ямболските млади таланти е нараснала с 8888 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай