10 начина да разпознаем изтрещялата жена

10 начина да разпознаем  изтрещялата жена | StandartNews.com

За нея всяка крачка в кариерата е по-важна и от най-лудия секс

Имаше един скеч с починалия наскоро Никола Анастасов. Облечен като ловец шоп, с пушка. И казва: "Навъдили са се по дефилето едни хищни птици, делтапланери ли им викат? Оня ден стрелях, стрелях - пет пъти дорде пусна човеко!"
Та и ние можем да кажем - навъдили са се едни хищни птици - наричат ги изтрещели жени, мъчат мъжете да ги водят да ги черпят - пет, шест пъти, без да му дадат нищо, дорде на мъжа не му дойде до гуша и да се откаже. Първо се запитах дали трябва да се занимавам с темата, после си казах, ако се съберат всички пари, които се дават нахалост по изтрещели жени в Централна и Източна Европа, това ще стане колкото брутния вътрешен продукт на малка африканска държава.

Изтрещелите жени не се раждат като такива, или поне много рядко. Те са нормални момичета и до към 23-24 г. имат връзки с мъже, придружени със секс. После обаче някои от тях си казват: "Абе защо аз му давам секс на моя глупак ей така? Не може ли да се изкара благини от тази работа?" И почват да искат - подаръци, скъпи заведения, екскурзии за уикенда, специално отношение и т.н. А приятелят им зает, работи. Заплатата му малка. Дава каквото дава, в един момент му писва и се оттегля. Тя разрежда контактите с другия пол заради горепосочените изисквания и и неусетно минават две-три години без гадже. И неусетно някаква връзка в мозъка се прекъсва и дамата дава на късо.

Друг начин една жена да изтрещи е кариерата. След 23-24 г., като завърши висше образование, се впуска да гони кариера. Ама не нормално, методично, умно и логично, а се впуска с всички сили. Работи овъртайм, често събота и неделя, докарва се на шефовете, сякаш казва на света: "Вижте коя съм аз! А сега ще се докажа мен да изберат за еди коя-си командировка, ха сега за еди-кое си дребно повишение." Спира да прави секс с гаджето, защото все няма време, все е изморена, все я боли главата,

спира да излиза и да се забавлява

И гаджето я напуска, за друг мъж няма време - тя мисли: "Първо да се издигна, после ще му мисля за партньор!" Годините минават и след две-три години на сексуална суша и свръхмозъчно напрежение откача. Тогава се сеща, че трябва да разпуска, записва се на йога, народни танци, вече е понапълняла, става вегетарианка, но всичко това не помага. Отново се хвърля в професията и ето, годините са минали, тя е на 35-40, остаряла, погрозняла.

Друг пример е с директорка на банка, на около 50 г., която отказвала да прави секс с мъжа си. Отишли на сексолог, направили й психотест. Оказва се, че всички женски инстинкти у нея като нежност, майчинство, отстъпчивост са изместени или са се трансформирали в мъжки - желание да командва, да си налага волята, да реже, да сече да мисли като мъж и т.н. Просто се е превърнала в мъж с полa. Е, за какво й е да има друг мъж?
Но да се върнем на признаците, които издават изтрещелите жени.

Номер 1 - чувствително обоняние. На изтрещелите жени всичко им мирише. За тях от мъжете постоянно се носи воня на пот, бира или цигари. Даже да свиете цигара с хубав холандски тютюн, ще чуете в отговор: "Отврат!"
Втори признак е, че от последната връзка на дамата са минали 2-3 години. И щом 2-3 години не е в играта, бягайте далеч. И на вас няма да пусне.

Трети сигурен признак е, че разговор за секса е табу за изтрещялата жена. А я зачекнете,

чака ви вулкан от гняв и възмущение

от нейна страна. Например.
Четвърти признак: йога и вегетарианство. И ако към това се прибави ходене на народни танци - ясно, изтрещяла е. Сексуалната енергия се тушира с тези трите.

Пети признак. Безсмислени екскурзии. Изтрещелите много обичат да не се занимават със своите проблеми, а да се качат на един рейс, пълен с бабички, и да отидат да разглеждат някоя старина, манастир, каквото и да е - за два три дни.

Шести признак. Постоянното клепане с разни кремчета и мания по хигиената. Една позната непрекъснато купуваше мазила и то за по 50 евро едното. Ако, не дай си боже, в тоалетната си измие ръцете, веднага се намазваше с крем. Не ползваше крайпътни тоалетни, а стискаше докато стигне хотела по Черноморието. На морето беше минала всички повърхности в статята си с антибактериални кърпички. Като отидеше при майка си във вилата в Княжево, се оплакваше, че трябва да хваща парцала, че нищо не й било достатъчно чисто. Ако имате и микрон от вечерята по зъба, забравете и за проста целувка по устата. Ако се здрависа повече от двама човека, отива да си мие ръцете.

Седми признак. Липса на чувство за време. Затова и две-три години без мъж за нея минават неусетно. И не само това, те

задължително закъсняват за срещи: от 15 минути до час

Ако вечеряте в дадено заведение, тя ще е последна, ще спрат музиката, тя още ще ви баламосва с нейните идеи. За какво ще ви разправя? Че в парка, където ходи, хората плюели слънчоглед, че викали, че децата били невъзпитани и крещяли, съседите й били кофти
и т.н.

Осми признак. Изтрещялата жена е на настроения. Ето защо тя приема вашите обаждания от дъжд на вятър. Вие й звъните в неделя вечерта, тя връща обаждането в четвъртък. И по телефона пак е неадекватна, отнемат 10-12 минути, за да се разберете.

Девети признак. Мания за следене и преследване. Веднъж приятел излиза с една от сайт за запознанства. Тя непрекъснато му казвала, как в този сайт един я следял от 17 профила. Кой ще се занимава да открива 17 профила?!
Десети признак. Изтрещелите жени често са маниачки на тема - антилекарства. Това да пие аспирин е цяло събитие. А антибиотик или приспивателно - забрави. В най-екстремни случаи пие мента-глог и валериан.

В заключение, мъже, пазете се! Ние сме жертвите на изтрещелите жени. Ние сме тези, дето безкрайно ги поим и храним. Развеждаме ги като файтонджии, правим им скъпи подаръци, жертваме си от времето и от комфорта си. А когато най-накрая се усетим и зададем въпроса "Какво правим?", изтрещялата жена, може да е луда, но е много хитра, излиза с куп обяснения: "Ти не си ме предразположил!", "Рано е за секс, трябва да доизкусурим връзката!", "Много си еднотипен, измисли нещо (друго)!" Само когато видят групов отпор, ще се замислят защо толкова мъже отпадат. И може би ще потърсят специализирана помощ, за да се оправят и да заживеят пълноценен живот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай