VIVACOM пусна таблета Alcatel Pixi 3 (7)

VIVACOM пусна таблета Alcatel Pixi 3 (7) | StandartNews.com

Новият таблет на Alcatel - Pixi 3 (7) 3G, вече се предлага в търговската мрежа на VIVACOM. Утвърденият у нас бранд за първи път предлага толкова достъпно устройство, съчетаващо удобство, стилен дизайн и добри технически характеристики. От началото на юли абонатите на телекома ще могат да получат таблета в комбинация с Traffic Unlimited, с 50% отстъпка за целия срок на договора.

Моделът има 7-инчов дисплей, подходящ както за работа с преглеждане и обработка на текстове и презентации, така и за забавление с видеа и снимки. Таблетът е оборудван с 1.3GHz 2-ядрен процесор и операционна система Android v4.4 (KitKat). Тежи едва 275 грама. Има много разнообразни функции, като вградено IR дистанционно управление за телевизия, 2МР камера и възможност за гласови обаждания.

Alcatel Pixi 3 (7) 3G се комбинира перфектно с абонаментния план Traffic Unlimited M+, който от първи юли ще бъде с атрактивна отстъпка - 50% по-ниска такса за целия срок на договора. Новата цена на плана, предлагащ 3000 MB на максимална скорост, ще бъде 7,90 лв. на месец при сключване на двугодишен договор, а потребителите ще могат да вземат таблета само за 39,90 лв. - еднократно плащане. Офертата за Traffic Unlimited важи и за плановете L+ и XL+, които осигуряват до 12 000 MB на максимална скорост.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай