Умна кафемашина прави събуждането по-леко

Умна кафемашина прави събуждането по-леко | StandartNews.com

Ако и вие като мен сте от хората, които са истински чудовища, преди да са изпили сутрешното си кафе, имам добра новина за вас! Забравете за досадните и шумни домашни кафемашини, на които им отнема толкова много време да направят сутрешното кафе, че успявате да изкарате още един сън в изправено положение. Нова kickstarter кампания събира средства за масовото производство на уникална смарт кафеварка. Auroma One Coffee изглежда като светия граал на кафемашините с елегантния си дизайн, обещанието за вкусно кафе и директната връзка към будилника ви.

Да, правилно прочетохте. Можете да свържете кафемашината към Android или iOS устройството ви чрез мобилно приложение, да навиете алармата си и да оставите останалото на Auroma One Coffee. Когато алармата иззвъни на сутринта, машината ще се включи автоматично. Докато изпълзите от леглото си, кафето ви ще бъде готово. Може дори да изпратите съобщение на машината с точен час кога да приготви кафето ви, например докато се прибирате към къщи след тежка вечер или докато гледате филм и не ви се ходи до кухнята, за да си правите кафе.

Auroma One Coffee се оперира изключително интуитивно. Дори не са ви нужни инструкции за употреба. Сипвате вода, слагате кафето и натискате "Старт". Кафемашината работи както със смляно кафе, така и с кафе на зърна. Освен това можете да сложите три различни вида кафе в трите отделни отделения за това и да се насладите на майсторски приготвени миксове от сортове.

Заради интересните си специфики и финансиране изцяло чрез crowd-funding не очаквайте Auroma One Coffee да се появи скоро в близкия Техномаркет. Създателите на кафемашината очакват да започнат разпространение чак през октомври 2016 г. след поне 3 отделни бета теста в САЩ, Канада и Европа. Продуктът идва на цена от $379 за пълния комплект, или $249, ако не желаете кафемелачка.

Можете да следите прогреса на проекта през официалната Kickstarter страница. Към момента на писане на този материал са събрани 53,664 долара от необходимите 100 хил. за започване на производството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай