16:50 ч.

09.02.17

2 мин.

0

1

0

Теленор възстановява първата покупка до 10 лв. на съдържание от Google Play

от редактор |

Теленор възстановява първата покупка до 10 лв. на съдържание от Google Play

Теленор отново ще предложи на клиентите си възстановяване на първата покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв., заплатена чрез услугата „Плати с Теленор". Кампанията започва от 10 февруари 2017 г. и е валидна до 31 март 2017 г. или до изчерпване на първоначално заложените 35 хиляди покупки.


Предложението е валидно за всички клиенти на Теленор, които използват устройства с операционна система Android, и които досега не са закупували съдържание чрез услугата „Плати с Теленор". Покупките, които клиентите могат да възстановят от Google Play, включват игри, приложения за снимки, детско и спортно съдържание и много други. За да се възползват, клиентите трябва да са подписали договор или регистрирали предплатена карта преди 10 февруари 2017 г.


Ако клиентът направи повече покупки, които отговарят на условията, Теленор ще възстанови само първата от тях, която е на стойност до 10 лв. Стойността на покупката първоначално ще бъде добавена към текущата сметка или приспадната от съответния наличен кредит, след което клиентът ще получи уведомителен SMS за възстановяване на сумата.


Възстановяването на първа покупка на съдържание от Google Play е втората съвместна инициатива на Теленор и Гугъл за услугата „Плати с Теленор". По време на първата кампания, която се проведе в периода декември 2016 г. – януари 2017 г., Теленор и Гугъл възстановиха повече от 15 000 покупки на клиенти на оператора. През същия период, Теленор отчете и 63% повишение на абонатите, използващи услугата „Плати с Теленор".


Услугата „Плати с Теленор" позволява на клиентите да купуват приложения и мобилно съдържание в Google Play без необходимост от кредитна или дебитна карта, директно чрез месечната си сметка или наличния кредит. Услугата е достъпна след регистрация, като лимитът за покупка на съдържание е 20 лв. за месец.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 17:03 · 09.02.2017
ТОВА Е НАЙ- ПЕДЕРАСТКАТА ФИРМА. ЦЕНИТЕ ИМ СА КОСМИЧЕСКИ. НА КАКВО СЕ НАДЯВАТ ПРОСТО ИДЕЯ СИ НЯМАМ. ДОРИ МЕНТЕЛ СА ПО ДОБРИ ОТ ТЯХ
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент