Теленор с приз за кампанията си за безопасен интернет

Теленор с приз за кампанията си за безопасен интернет | StandartNews.com

Теленор спечели първо място в конкурса BAPRA Awards 2017 – „Нощта на светлите идеи". Компанията беше отличена в категорията „Маркетинг, свързан с кауза" за инициативите за осигуряване на безопасен интернет сред подрастващите.

„За мен е чест да приема тази награда. Искам да изкажа своята искрена благодарност на партньорите ни от Центъра за безопасен интернет, с които работим по тази програма за единадесета поредна година и на дигиталната ни агенция Next-DC. Кампанията е дългосрочен ангажимент на Теленор, с която се стремим не само да предоставим сигурна интернет среда на подрастващите, а и да им предадем знанията, чрез които да общуват безопасно в интернет пространството," каза Десислава Данова, експерт корпоративна отговорност в Теленор.

В периода февруари 2016 г. – февруари 2017 г., за който бе отличена, компанията проведе редица инициативи, сред които онлайн играта „Търсенето на Емо", Наръчник за видовете онлайн-тормоз, както и образователните програми „Бъди умен, бъди мил" и „Киберскаут". Чрез тях, в партньорство с Центъра за безопасен интернет, Теленор достигна и обучи десетки хиляди български ученици за рисковете от споделяне на лична информация в интернет и начините за безопасно сърфиране и общуване в онлайн пространството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай