Теленор с награди за феновете на Григор Димитров

Теленор с награди за феновете на Григор Димитров | StandartNews.com

Теленор продължава партньорството си с най-успешния български тенисист Григор Димитров и ще проведе кампания с награди за феновете му във Facebook под мотото #Ready4Grisho2017.

Григор Димитров е рекламно лице на Теленор от представянето на марката на българския пазар през 2014 г., като то включва участието на тенис-звездата в различни рекламни и социални кампании на оператора, както и инициативи за предоставяне на ексклузивно съдържание и награди на неговите почитатели в страната.

„Без съмнение Григор Димитров е един от най-успелите български спортисти за всички времена, но за нас той не е просто известна личност, която да представя бранда ни. Той е посланик на честната и красива игра, на етичните принципи и ценности на Теленор и затова нашето партньорство е толкова успешно. Щастливи сме да продължим съвместната си работа и се надявам заедно да донесем на нашите клиенти още повече поводи за радост и гордост", заяви главният изпълнителен директор на Теленор Майкъл Фоли.

„Бих искал да благодаря на Теленор за доверието и подкрепата, които са изключително ценни за мен. Вярвам, че дългосрочното ни партньорство ще продължи да се развива и предстоящите ни инициативи ще зарадват българските тенис фенове", каза Григор Димитров.

От днес Теленор стартира Facebook кампанията #Ready4Grisho2017, в която ще раздаде 50 двойни билета за първия мач на Григор Димитров в турнира от сериите ATP 250 - Garanti Koza Sofia Open, който ще се проведе от 5 до 12 февруари 2017 г. в столичната зала „Арена Армеец". За да имат шанс за награда, потребителите трябва да харесат официалната Facebook страница на Теленор България и да отговорят вярно и в ограничен срок на поне един от трите въпроса, свързани с кариерата на тенис-звездата, които ще бъдат зададени на страницата на 24, 25 и 26 януари 2017 г.

Участието в кампанията #Ready4Grisho2017 е безплатно и не е обвързано с покупка на продукт или услуга от Теленор. Победителите в кампанията ще бъдат определяни с жребий и ще бъдат обявявани поетапно на официалната Facebook страница на оператора, където днес ще бъдат публикувани и пълните правила за участие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай