Теленор предлага услугата „Онлайн магазин"

Теленор предлага услугата „Онлайн магазин" | StandartNews.com

Теленор предлага на бизнес клиентите си услугата за създаване на сайтове за електронна търговия „Онлайн магазин". Тя е реализирана в партньорство с CloudCart и позволява, лесно, удобно и сигурно създаване и съхраняване на онлайн магазин в облачно пространство.

Чрез услугата „Онлайн магазин", бизнес клиентите на оператора могат да прехвърлят своите продукти от друг сайт безплатно, без значение от платформата, която са използвали до този момент, както и да създадат изцяло нов сайт за електронна търговия. Възможно е ползването и на собствен домейн. Благодарение на хостинга в Google Cloud, запазеното съдържание е криптирано и с висока степен на сигурност, а Теленор осигурява телефонна поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Предимство на „Онлайн магазин" е, че не е необходимо клиентите да имат познания по програмиране. Услугата е с лесен за управление административен панел и предлага богато разнообразие от функционалности. „Онлайн магазин" дава възможност за онлайн и офлайн разплащания, както и за покупки на лизинг.

Друго улеснение е опцията за интеграция на куриерски компании и автоматизация на доставките. Освен в магазина, разпространяването на продуктите е възможно и в няколко допълнителни канала като Facebook, Ebay, Sravni и Pazaruvaj. За достигане до по-голям брой потребители, услугата е оптимизирана за Google Cloud.

„Онлайн магазин" предлага и допълнителни услуги, сред които изработка на лого и банер. В зависимост от мащаба на дейността си, бизнес клиентите на Теленор могат да избират между план за начинаещи и план за напреднали, с едногодишен или двугодишен договор, като пакетите включват различен набор от услуги и инструменти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай