13:11 ч.

13.07.17

2 мин.

0

0

0

Теленор предлага бизнес услугата „Survey on Tablet"

от редактор |

Теленор предлага бизнес услугата „Survey on Tablet"

Корпоративните клиенти на Теленор вече могат да се възползват от услугата „Survey on Tablet", чрез която имат възможност да управляват анкети и кампании в реално време, както и да получат задълбочен анализ на проблемните области в бизнеса си.


Услугата не изисква първоначална инвестиция за оборудване и е разработена с цел да предостави на бизнес потребителите на Теленор възможност да получат обратна връзка от своите клиенти, да идентифицират слаби звена в услугите, които предлагат, както и да реагират на място при проблемни ситуации. На разположение на клиентите на Теленор е и библиотека с примерни анкети на повече от 25 езика.


Управлението на „Survey on Tablet" се осъществява посредством удобен интерфейс, а бизнес потребителите имат възможност да анкетират своите клиенти чрез таблети и чрез QR кодове, поставени на специални места в обектите. Така например, собственик на хотел може да получи обратна връзка от посетителите си като постави устройства или QR код на рецепция, в ресторанта и/или в стаите на хотела и да получи конкретна обратна връзка за всяка отделна услуга, която предлага. Системата изпраща предупредителни известия по имейл при подадено оплакване или поставена ниска оценка.


"Survey on Tablet" може да се използва и на места без интернет покритие, като при свързване на устройството към интернет връзка, събраната информация се обработва и става достъпна в потребителския интерфейс на услугата.


Сред другите функционалности на "Survey on Tablet" е възможността за следене на представянето на служителите и обвързване на обективното им представяне с бонуси и нива на заплащане. С нея, корпоративните клиенти на оператора могат да организират и маркетингови рекламни кампании. Запазеното съдържание е с висока степен на сигурност, а Теленор осигурява телефонна поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.


Услугата, разработка на "СЪРВЕЙ ОН ТАБЛЕТ" ЕООД, е достъпна за всички нови и съществуващи корпоративни клиенти на Теленор и се предлага с едногодишен или двугодишен договор. В зависимост от своите нужди, бизнес клиентите на оператора могат да избират между „Лиценз", който дава право за ползване на „Survey on Tablet" на едно устройство и „Пакет", който, освен лиценз за услугата, включва SIM карта с 1500 MB безплатен национален интернет и интернет трафик в роуминг в ЕС, а също и таблет от избрани модели от портфолиото на компанията. Цените на лицензите започват от 8,99 лв. без ДДС.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент