13:06 ч.

26.06.17

2 мин.

0

0

0

Теленор предлага „Бизнес бюлетин" за корпоративни клиенти

от редактор |

Теленор предлага „Бизнес бюлетин" за корпоративни клиенти

Корпоративните клиенти на Теленор вече могат да се възползват от услугата „Бизнес бюлетин", която събира и анализира информация за пазари, партньори и конкуренти в реално време.
Услугата „Бизнес бюлетин" предлага информация за различни индустрии, предстоящи търгове и обществени поръчки. С нея, корпоративните клиенти на оператора могат да изследват позиционирането на компанията си като следят
както собствената си репутация, така и тази на конкурентите си.


Също така, клиентите имат възможност да проследят динамиката на взаимовръзките между организации, както и новини, свързани с бизнеса им, в определени времеви периоди. Събраното съдържание се индексира, изследва и
анализира, а при необходимост, може да бъде автоматично преведено от и на 7 езика.


Чрез услугата, клиентите на Теленор имат възможност да получават данни за бизнеса си от целия интернет поток, включително от социални мрежи и медии, като следят до 1840 информационни канала, 31 000 статии и 15 500 000 думи на ден. Освен това, на всеки 30 минути, платформата проверява и известява клиентите за нова бизнес информация в Google и Bing. „Бизнес бюлетин" има възможност да чете и анализира до 350 000 туита в минута.


"Бизнес бюлетин", разработка на ИНФО АСЕТ ООД (Graze), е достъпен за всички нови и съществуващи корпоративни клиенти на Теленор и се предлага с едногодишен или двугодишен договор.


Повече информация относно цените и параметрите на "Бизнес бюлетин" може да бъде получена чрез запитване до съответния търговски представител, както и на интернет страницата на компанията.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент