Теленор предлага безплатен трафик към Capture и My Contacts

Теленор предлага безплатен трафик към Capture и My Contacts | StandartNews.com

От 1 юли до 31 август, клиентите на Теленор, които използват приложението за съхранение на снимки и видео Capture, няма да бъдат таксувани за мобилния интернет трафик и той няма да се приспада от наличните по план МВ на максимална скорост, когато качват или свалят съдържание, както и когато създават албуми.
Потребителите на My Contacts също ще могат да синхронизират контактите си без да бъдат таксувани за мобилен интернет трафик и без да черпят от своите МВ на максимална скорост по план в рамките на промоционалния период.

Предложението е валидно за всички клиенти на абонаментните планове и предплатените услуги на Теленор, които ползват мобилен интернет и най-актуалните версии на двете приложения.

Capture е „облачна" услуга за съхранение и споделяне на снимки и видео, която може да се ползва с мобилни устройства с операционните системи iOS и Android чрез безплатно приложение, както и с настолен компютър и лаптоп. Услугата вече се ползва от над 200 000 потребители в България.

Услугата Capture е достъпна за всички потребители на мобилни услуги след регистрация, като всеки регистрирал се в Capture потребител, независимо дали е клиент на Теленор или не, получава безплатно 2 GB пространство за съхранение в приложението. В зависимост от своя абонаментен или предплатен план, клиентите на Теленор могат да ползват и значително повече облачно пространство за съхранение на снимки и видео, като с плановете Тотал то може да достигне до 100 GB.

Потребителите с мобилни устройства с операционната система Android 4.0 или по-нова вече имат достъп и до последната и изцяло обновена версия на мобилното приложение Capture, която предлага нов, интуитивен дизайн, с нова начална страница, подобрено управление на услугата, възможност за персонализация на личния профил на потребителя и още по-удобна система за нотификации.

My Contacts е услуга, която позволява лесно и удобно съхранение и управление на телефонните контакти на потребителите, както и бързо, лесно и сигурно прехвърляне на контакти между различни устройства, както и контакти от Facebook, Google Contacts и електронна поща.
Услугата е достъпна за всички потребители на мобилни услуги, независимо дали са клиенти на Теленор или не, след регистрация и може да се ползва с устройства с операционни системи Android, iOS, както и с мобилни телефони,
които имат предварително инсталиран Sync ML клиент. За още по-голямо удобство, услугата има и уеб-базирана версия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай