12:43 ч.

29.06.17

2 мин.

0

2

0

Теленор предлага безплатен трафик към Capture и My Contacts

от редактор |

Теленор предлага безплатен трафик към Capture и My Contacts

От 1 юли до 31 август, клиентите на Теленор, които използват приложението за съхранение на снимки и видео Capture, няма да бъдат таксувани за мобилния интернет трафик и той няма да се приспада от наличните по план МВ на максимална скорост, когато качват или свалят съдържание, както и когато създават албуми.
Потребителите на My Contacts също ще могат да синхронизират контактите си без да бъдат таксувани за мобилен интернет трафик и без да черпят от своите МВ на максимална скорост по план в рамките на промоционалния период.


Предложението е валидно за всички клиенти на абонаментните планове и предплатените услуги на Теленор, които ползват мобилен интернет и най-актуалните версии на двете приложения.


Capture е „облачна" услуга за съхранение и споделяне на снимки и видео, която може да се ползва с мобилни устройства с операционните системи iOS и Android чрез безплатно приложение, както и с настолен компютър и лаптоп. Услугата вече се ползва от над 200 000 потребители в България.


Услугата Capture е достъпна за всички потребители на мобилни услуги след регистрация, като всеки регистрирал се в Capture потребител, независимо дали е клиент на Теленор или не, получава безплатно 2 GB пространство за съхранение в приложението. В зависимост от своя абонаментен или предплатен план, клиентите на Теленор могат да ползват и значително повече облачно пространство за съхранение на снимки и видео, като с плановете Тотал то може да достигне до 100 GB.


Потребителите с мобилни устройства с операционната система Android 4.0 или по-нова вече имат достъп и до последната и изцяло обновена версия на мобилното приложение Capture, която предлага нов, интуитивен дизайн, с нова начална страница, подобрено управление на услугата, възможност за персонализация на личния профил на потребителя и още по-удобна система за нотификации.


My Contacts е услуга, която позволява лесно и удобно съхранение и управление на телефонните контакти на потребителите, както и бързо, лесно и сигурно прехвърляне на контакти между различни устройства, както и контакти от Facebook, Google Contacts и електронна поща.
Услугата е достъпна за всички потребители на мобилни услуги, независимо дали са клиенти на Теленор или не, след регистрация и може да се ползва с устройства с операционни системи Android, iOS, както и с мобилни телефони,
които имат предварително инсталиран Sync ML клиент. За още по-голямо удобство, услугата има и уеб-базирана версия.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 07:19 · 30.06.2017
Не вярвайте на сигурноста на вашите с имки.С обновяването на новата версия всички снимки ми изчезнаха.
Потребител · 22:26 · 29.06.2017
ташак
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент