Теленор пръв пусна Lenovo Phab2 Pro Dual

Теленор пръв пусна Lenovo Phab2 Pro Dual | StandartNews.com

Теленор e първият български оператор, който ще предложи на пазара в страната новия смартфон Lenovo Phab2 Pro Dual. Това е първият в света смартфон с Tango – новата технология на Google, която позволява „допълнена реалност" (augmented reality - АR) в игри и приложения. Устройството притежава 6,4-инчов quad-HD дисплей, 16-мегапискелова камера с бързо фокусиране и сензори за дълбочина и движение за Tango, сензор за пръстови отпечатъци, слотове за две SIM-карти и възможност за ползване на 4G на Теленор.

Lenovo Phab2 Pro Dual работи с операционната система Android 6.0 и с мощния процесор Snapdragon 652, разработен за работа с Tango, и притежава 4 GB RAM и 64 GB вградена памет, с възможност за разширение до 128GB чрез microSD-карта.

Теленор предлага Lenovo Phab2 Pro Dual в сиво на цена от 869,99 лв. в брой с двугодишен договор за абонаментен план Нонстоп 30.99, сега с промоционална месечна такса от 24,99 лв. и допълнителни 5000 МВ на максимална скорост на месец за целия срок на договора, или за 45,59 лв. на месец при лизинг с двугодишен договор за същия абонаментен план.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай