18:03 ч.

12.06.17

2 мин.

0

0

0

Теленор дава награди за дигитални истории

от редактор |

Теленор дава награди за дигитални истории

От днес до 31 юли, Теленор ще проведе кампанията 4G Истории за дигитални разкази от над 200 населени места в България, които от началото на 2017 г., са с 4G свързаност. Всички потребители над 18 годишна възраст, независимо от оператора, на който са абонати, имат възможност да участват за спечелването на една от общо 20 награди, предоставени от Samsung, сред които: смартфони Samsung Galaxy S8, таблети Galaxy S2 VE, часовници Samsung Gear S3 Classic, камери Samsung Gear 360, слушалки Samsung Level U Pro и гривни Samsung Gear Fit 2.


За да участват, желаещите трябва да качат авторска история, както и снимка или видео за някое от посочените над 200 населени места на www.tlnr.bg. Историите ще се преглеждат от екип на компанията, а след одобрение, ще са видими и за останалите посетители на сайта.


Всеки участник може да качи до четири истории за едно или повече населени места, без значение дали са одобрени и публикувани на сайта и или не.


Теленор няма да одобрява истории, които внушават национална, политическа, етническа, религиозна или расова нетърпимост, както и такива, които нарушават авторските права, добрите нрави или силно наподобяват вече публикувани истории.


Наградите от Samsung ще бъдат разпределени чрез жребий, в който ще бъдат включени авторите на всички одобрени и публикувани истории. Имената на късметлиите ще бъдат обявени на сайта на кампанията www.tlnr.bg, а представители на телекома ще се свържат с тях за уточняване на подробностите относно получаването на наградите.


Също така, за някои от най-добрите истории ще бъдат професионално озвучени и монтирани видеа, чрез които ще се популяризират най-интересните факти и разкази от кампанията.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент