Силата на любовта (ВИДЕО)

Силата на любовта (ВИДЕО) | StandartNews.com

Технологиите са навсякъде около нас. Децата на 80-те и 90-те помнят игрите пред блока до късно вечер. Тогава криеницата, подскачането на дама, ластик и въже, гонитбата между стражари и апаши и куп други забавни игри бяха ежедневието на всеки малчуган. Сега обаче нещата са съвсем различни.

През последните години все повече деца и младежи не могат без технологиите, които се развиват с всяка изминала секунда. Докато преди майките можеха да приспят бебетата си с някоя нежна мелодия или "Сънчо", сега се правят на клоуни, пускат различни анимации на мобилните си телефони и прибягват до куп други "джаджи", без които детето им не може.

"Силата на любовта никога няма да измести технологиите". Това е посланието на видеото, което няма да ви остави безучастни и ще ви накара да се замислите за какво ни служат технологиите и до каква степен трябва да ги използваме в нашите взаимоотношения. Изгледайте го, после се усмихнете на хората около вас и им покажете своите чувства.

Животът е твърде кратък, за да го пилеем. Всеки от нас се нуждае от прегръдка и една технология никога няма да ни даде нейната топлина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай