Samsung Galaxy Note 4 - всичко на едно място

Samsung Galaxy Note 4 - всичко на едно място | StandartNews.com

Samsung Galaxy Note 4 вече грабва вниманието на всички в магазините на Мтел. Той е част от Коледния каталог на компанията, продуктите в който са с до 300 лв. отстъпка. Само сега потребителите могат да го купят за 859,90 лв. с двугодишен договор и план Мтел Трансфер L.

Екранът на смартфона е 5,7 инча, а резолюцията е чувствително подобрена до впечатляващите 1440х2560 пиксела - гаранция, че ще се насладите на всеки детайл от снимките и видеата.

Това, което отличава Samsung Galaxy Note 4 от всички останали подобни устройства, е писалката S-Pen. Тя е изключително удобна и със своите 2048 точки за натиск създава усещането, че буквално пишеш или рисуваш на хартия. С нея може лесно да маркирате текст, картинки или други записки и с няколко движения да ги споделите, където пожелаете. Иновативната функция Snap Note пък позволява да снимате текст и след това бързо и лесно да го обработите и изпратите. 16-мегапикселовата камера има автофокус и оптична стабилизация на образа. Samsung Galaxy Note 4 има мощна батерия с впечатляващите 3220mAh, а процесорът е светкавичен Octa Core, който обединява четири ядра, работещи на 1,9 GHz, и четири на 1,3 GHz. Note 4 поддържа функции като MultiWindow, т.е. отваря две приложения едновременно, без това да забавя работата на устройството, и може бързо да зареди батерията до 50% само за 30 минути.

В магазините на Мтел се предлага и оригиналният "умен" кейс за Samsung Galaxy Note 4. С него иматe пълен достъп до камерата и всички бутони, входове и изходи на телефона. Освен това може да приемате и отказвате обаждания, без да се налага да отваряте капака.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай