С нов телевизор за лятото от VIVACOM

С нов телевизор за лятото от VIVACOM | StandartNews.com

Сателитна телевизия с над 110 канала ще гледат новите притежатели на full HD телевизор Philips, ако решат да се възползват от първото лятно предложение на VIVACOM. Телекомът открива отпускарския сезон с пакетно предложение, подходящо за почивка в планината и на море – телевизорът от промоцията на VIVACOM работи и на 12 V, което позволява инсталация на TV услугата и в каравана. Всеки клиент на това предложение може да добави към него допълнителни ТВ канали без увеличение на месечния абонамент, да управлява с едно дистанционно и да подрежда TV каналите по свой вкус. Пакетите VIVACOM TV се предлагат в три ценови варианта, като последният включва над 110 TV канала, от които 13 HD.

Специалните промо условия от лятната телевизионна оферта на VIVACOM предоставят на клиентите възможност да добавят интернет пакет с включени Wi Fi router и aнтивирусна защита.

Предложението е валидно само през месец юни. От него могат да се възползват както нови, така и нaстоящи клиенти, които активират нова TV услуга в оферта „Комбинирай и спести" с двугодишен договор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай