Подаръци за Коледа - LG L Bello и Nokia Lumia 735

Подаръци за Коледа - LG L Bello и Nokia Lumia 735 | StandartNews.com

LG L Bello e един от най-новите смартфони от серията L и е компактно допълнение към твоя стил. С невероятно бързия си четириядрен процесор и премиум UX функции, той е не просто елегантен, но и много функционален. Смартфонът е продължение на емблематичния дизайн на LG с Rear Key бутон на гърба и се предлага с водещата в този клас 8-мегапикселова камера и специално разработени UX функции.

LG L Bello превръща всяко селфи в ново и незабравимо изживяване. Това обаче не е всичко. Функцията Gesture Shot ви позволява да направите снимка в точния момент. С Touch & Shoot - да запечатате специалните моменти посредством интуитивна функция, която позволява да снимате с едно единствено движение.

Споделяйте снимки в Instagram и Фейсбук, изплезете се в Snapchat, слушайте любимата си музика и се забавлявайте. Защото сега 5-инчовият дисплей и батерията от 2,540 mAh ви дават възможност за качествено и още по-дълго мултимедийно преживяване.

И макар всички да обичаме да споделяме с приятели, все пак има неща, които искаме да останат само за нас. Затова LG L Bello дава възможност да създадете уникална комбинация, с която само част от вашата информация е видима за останалите. Така вие сте тези, които решавате кога и какво да споделите!

Можете да откриете LG L Bello само за 49,90 лева в брой с двугодишен план Мтел трансфер L в магазините на телекома или на www.mtel.bg.

Друг популярен смартфон - Nokia Lumia 735, се предлага не само с намаление от 300 лева в цената (229,90 лв.), но и с допълнителен подарък - мобилна колонка Coloud Bang MD-1C. С нея може да слушате любимата си музика навсякъде, където пожелаете. Феновете на операционната система на Windows ще получат смартфон с 4,65-инчов AMOLED дисплей, 6,7-мегапикселова камера с Carl Zeiss оптика, както специална 5-мегапикселова FULL HD предна selfie-камера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай