Офисът на ЦКБ вече и в телефона

Офисът на ЦКБ вече и в телефона | StandartNews.com

С приложението ССВ Mobile всеки бизнес и индивидуален клиент на банката може да управлява финансите си

Централна Кооперативна Банка пуска бързо и изключително удобно приложение за мобилно банкиране – CCB Mobile. Новата услуга може да се използва както от бизнес, така и от индивидуални клиенти. С нея потребителите вече имат възможността да плащат през телефона си сметки, заплати и осигуровки, да превеждат пари, както в България, така и в чужбина, да извършват различни транзакции, като експресни междубанкови плащания, и да управляват банковите си карти, без да се налага да ходят до офис на банката. При използване на услугата не е необходим електронен подпис, което я прави още по-удобна.

CCB Mobile е и единственото мобилно приложение, което дава възможност бизнес клиентите да потвърждават масови файлове или други плащания. Клиентите на банката, които използват услугата, могат също да извършват през телефона си преводи межди собствени сметки без лимит, парични преводи към държавата, други лица и банки или към предварително зададени сметки (контрагенти). С мобилното банкиране на ЦКБ може да се извършват плащания с 10-цифрен код, да се следят последните движения и извлечения по сметките, както и да се погасяват задължения по потребителски кредити и кредитни карти. Потребителите могат още да блокират и разблокират кредитни или дебитни карти, да получават актуална информация за валутните курсове на банката, както и списък с офисите и банкоматите на ЦКБ като локации.

Мобилното приложение CCB Mobile може да се изтегли безплатно през App store и GooglePlay. Потребителите могат да използват приложението на всички Iphone и iPad (без iPad 1) устройства, както и на тези с инсталиран Android 4.0.3 (API level 15).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай