Очаквайте новата iPhone апликация на Стандарт

Очаквайте новата iPhone апликация на Стандарт | StandartNews.com

За последните година и половина Стандарт направи силни и уверени крачки, за да завладее и онлайн пространството. Стандарт остава единственият български ежедневник, който за последната една година обнови изцяло интернет страницата си, създаде специална мобилна версия достъпна за всички видове преносими утройства и въведе изцяло нова стратегия в социалните мрежи Фейсбук и Туитър. Все неща, които нито един от другите конкуренти на Стандарт не е направил не само за последните 12 месеца, но и през последните години, а в някои случаи дори изобщо.

Но това не беше достатъчно за нас, поради което през есента Стандарт ще навлезе още по-активно в пазара на мобилните апликации, само година след като апликацията за iPad стана най-теглената медийна апликация на българския пазар. През есента ще пуснем втора уникална мобилна апликация специално за потребителите на iPhone.

За последната една година интернет платформите на Стандарт отбелязаха невероятния ръст от над 300%, като общият брой на прочетените статии достигна над 57 милиона. Само за дванадесет месеца онлайн услугите на Стандарт бяха посетени от над 5 милиона уникални посетители, като това е ръст от 270%. За една година, страницата на Стандарт www.standartnews.com е имала поне по едно посещение от всяка една дръжава в света.

Стандарт е сила не само в рамките на България, но за последната една година разшири влиянието по света чрез английската си версия, която регистрира същия невероятен ръст, както и българските версии. Стандарт остава единственият български всекидневник, който поддържа двуезична интернет страница, похвалена както от повечето чуждестранни посолства в София, така и от международни институции от Вашнгтон, през Брюксел до Токио.

Следвайки интуицията си, екипът на Стандарт продължава да търси начини да предостави на своите читатели новините, които си струва да споделим. Затова английската ни версия вече има свой отделен профил и в най-голямата социална мрежа в света - Фейсбук, която можете да харесата и да следите и уникалното съдържание на Стандарт на английски език на стените си.

Стандарт беше първият вестник, който използва изцяло компютри във времена, когато редакциите използваха пишещи машини. Стандарт беше и медията, която предсказа бъдещето и първи пусна своя интернет страница. За своите 22 години ние не само доказахме, че сме лидер сред вестниците, но и се преврънахме в лидер и иноватор в интернет пространството. Ние няма да спрем да ви предоставяме новините, които си струва да споделим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай