Новият флагман HTC U11 вече е в магазините на Мтел

Новият флагман HTC U11 вече е в магазините на Мтел | StandartNews.com

Новият флагман на HTC U11 вече може да се намери в магазините на Мтел за 48,99 лева на месец или 979,99 лева в брой с двугодишен абонаментен план Мтел без граници 3XL. Устройството разполага със забележителна камера, а силноотразителни минерали в корпуса на телефона създават усещане за „течна повърхност".

HTC заменя изцяло металния корпус на новия си флагман с изтънчен дизайн, комбиниращ удароустойчиво стъкло и алуминиева рамка. Извитият външен вид на HTC U11 се дължи на специална триизмерна симетрия на стъклото, която прави захвата на устройството още по-удобен и по-труден за изпускане.

HTC U11 разполага със системата Edge Sense, която отчита натиск, упражняван върху страничния панел на смартфона. Новата технология позволява лесно и интуитивно общуване с телефона само с едно стискане, дори когато човек е с ръкавици.

Сред основните предимства на HTC U11 са неговите камери, които според производителя са най-добрите на пазара до момента. Устройството получава най-много точки в класацията на DxOMark – 90. Предната камера е 16MP, специализирана за правене на селфита и е с много висока разделителна способност. Тя разполага и с UltraPixel чувствителност към светлина, което подобрява снимките както през деня, така и през нощта. Задната камера е 12MP и притежава оптична и електронна стабилизация, която прави фото и видеокадрите по-чисти и ясни дори при силни вибрации.

HTC U11 притежава същата технология за автоматичен фокус на сензорите, която се използва в най-добрите DSLR фотоапарати в момента. Това позволява максимално бърз фокус върху обекта и пресъздаване на кадъра с бързина, доближаваща се до тази на човешкото око.

Екранът е 5,5-инчов LCD, който в комбинация с триизмерната симетрия на стъклото и технологията за запазване на истинските цветове, предоставя максимално автентични изображения. Мощният 10-нанометров мобилен процесор на HTC U11 предлага висока скорост на работа, като същевременно щади максимално батерията.

HTC U11 включва най-новата версия на HTC USonic, която комбинира елиминирането на шума с Active Noise Cancellation с възможност за настройка на звука според слуха на човек. Високоговорителите с висока резолюция HTC BoomSound Hi-Fi Edition са с нов дизайн за по-силен звук и по-добър динамичен обхват. Те разполагат с акустична камера, която позволява на високите и средни тонове да звучат по-богато.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай