Новите MINI дебютират в Москва

Новите MINI дебютират в Москва | StandartNews.com

Cooper идва с нови 3 и 4-цилиндрови двигатели

Британският автомобилен производител MINI, който е собственост на германската групировка BMW, ще покаже нови модели по време на Международния салон в Москва (27 август - 7 септември). Това са новите MINI Cooper, MINI Countryman и MINI Paceman. Феновете ще могат да видят също така и прототипа MINI Clubman Concept.

Новият MINI Cooper получи нови 3 и 4-цилиндрови двигатели с технологията MINI TwinPower Turbo, както и напълно обновена скоростна кутия. На автомобилния салон ще бъдат представени вариантите MINI Cooper и MINI Cooper S. За първи път автомобилът ще може да бъде снабден с регулируеми амортизатори, а също така и със светодиодни фарове. Освен това се предлагат множество новости в областта на системите за подпомагане на шофирането и услугата MINI Connected.

Новите MINI Countryman и MINI Paceman ще позволят на барката успешно да покори новите за себе си сегменти на пазара. Като допълнителен импулс за привличането на нови клиенти служат редица промени в дизайна на каросерията, повишен акустичен комфорт, оптимизацията на оформлението на интериора от премиум ниво и иновационни елементи от оборудването и др. За двата модела се предлага разработената специално за MINI система за задвижване на четирите колела ALL4. Новите MINI John Cooper Works Countryman и MINI John Cooper Works Paceman също ще бъдат показани на салона. При тях системата ALL4 е стандартна.

С прототипа MINI Clubman Concept производителят пък ще покаже виждането си за новите възможности. Четири врати, характерната задна Splitdoors, пет места и голямо багажно отделение разширяват функционалността на автомобила. В салона на прототипа са използвани висококачествени материали, а повърхностите са оформени по оригинален начин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай