Новата N-линия на Hyundai на водещо място във Франкфурт

Новата N-линия на Hyundai на водещо място във Франкфурт | StandartNews.com

Hyundai Motor представя цяла гама нови модели, концепции и технологии на Франкфурт Мотор Шоу, изразявайки страстта на марката. Представянето на новия N-суббранд е с вълнуващи концепции и предварителна версия на WRC автомобила за 2016 г.

На изложението ще бъдат показани и новите i20 Active, и обновеният Santa Fe. Концепцията Vision G пък хвърля поглед към бъдещите премиум продукти.

„Тази година Франкфурт Мотор Шоу илюстрира страстта на марката Hyundai, заяви Йохен Зенгпийл, маркетинг вицепрезидент на Hyundai Motor Europe. „Дизайнът, качеството и високата стойност на продукта се превърнаха в основополагащи елементи за нашия бранд и сега ние добавяме към тях емоционалността на високите технологии и удоволствието от шофирането на Hyundai N серията."

Нов високотехнологичен N-суббранд

Лансирайки го, Hyundai Motor заявява ясно намерението си да се уповава на постиженията и опита в автомобилния спорт, за да създава вълнуващи серийни автомобили за всички, които ги обичат. За да акцентира на опита и умението да създава спортни и вълнуващи автомобили, компанията ще представи версията на i20 WRC за 2016 г., както и две вълнуващи концепции.

Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo демонстрира уникалната перспектива за бъдещите спортни продукти. Създаден ексклузивно за Gran Turismo сериите на видео игрите PlayStation®, концептът притежава мощност от 884 к.с. и се задвижва от водородна клетка.

В допълнение към него ще бъде представен и автомобилът RM 15 с 300 к.с., средноразположен двигател и олекотена конструкция. И двата автомобила представят ясно как технологиите, ориентирани към спортното управление на автомобила, могат да навлязат в производството.

Новите i20 Active и Santa Fe обогатяват SUV гамата

С представянето на новите i20 Active и Santa Fe, и влезлия вече в производство Tucson SUV гамата на Hyundai Motor е напълно обновена.

Най-новото попълнение i20 Active е градски кросоувър със солиден дизайн, проектиран на база на просторния, стилен и практичен i20, с фокус към хората с активен начин на живот.

Santa Fe е най-добре познатият SUV автомобил на марката в Европа с над 1,2 милиона продажби. Запазвайки своя авторитет, обновеният Santa Fe предлага още повече комфорт, удобство, напредничави технологии за безопасност и облагороден външен вид.

За удоволствието и комфорта при шофиране допринасят и новите комуникационни технологии, които марката въвежда. Hyundai Motor бе първият автомобилен производител, интегрирал системата Android Auto в модела Sonata в САЩ. Сега Hyundai ще бъде между първите, които ще внедрят смартфон базиран софтуер в новия i40, когато бъде представен през ноември 2015 г.

Vision G – поглед в бъдещето на дизайна и технологията

Купе концепцията Vision G показва дизайнерската еволюция на Hyundai за бъдещи продукти и в същото време демонстрира напредничава свързаност и технологии за контрол.

Уникалният дизайн с форма на прашка и напредничавите технологии са разработени в сътрудничество с всички дизайнерски центрове на Hyundai по света. Новите функции включват сензорен екран с отмятане с пръсти и изкривен дисплей, които допринасят за повече изтънченост в спокойния и висококачествен интериор.

Нови турбобензинови двигатели

Два нови двигателя ще обогатят гамата от нови технологии на Hyundai.
Бензиновият турбо двигател 1.0 T-GDI ще бъде представен в is set for i20 Active и постепенно ще навлезе в гамата на i20 до края на годината.

Неговият по-голям събрат - 1.4 T-GDI, допълва новото поколение бензинови турбодвигатели с намален обем.

Проектирани и развити в тясно сътрудничество с Европейския технологичен център на Hyundai във Франкфурт, тези високоефективни двигатели предоставят вълнуващо преживяване при шофиране, съчетано с оптимизиран разход на гориво.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай