Нов двигател и специални версии за Great Wall Steed 5

Нов двигател и специални версии за Great Wall Steed 5 | StandartNews.com

Високопроходимият пикап Great Wall Steed 5, който се сглобява в завода на "Литекс Моторс" в с. Баховица, вече се предлага в 4 специални версии. Всяка от тях е насочена към различните клиенти със специални нужди.

Първата е Classic и е предназначена за хора, които имат нужда от автомобил, готов да поеме на гърба си всякакви ежедневни нужди. Вариантът Profrssional предлага гъвкави модулни решения на пътническия и товарни отсек. За хората, които имат нужда предимно от автомобил, който да ги закара до всяка точка, могат да разчитат на версията Steed 5 Hunter, която е с повишени офроуд способности и допълнителни защити срещу тежки терени. Пикапът на Great Wall вече се предлага и във версия Premium. Тя разполага с повече екстри, лукс в купето и допълнително оборудване.

Освен със специалните модификации Great Wall Steed 5 вече може да се похвали и с нов двигател, отговарящ на екостандарта Euro5. Става въпрос за 2-литров дизел, залагащ на технологията Common Rail, с мощност от 139 к.с. и 305 Nm въртящ момент, който се предлага в комбинация с 6-степенна скоростна кутия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай