Най-новият смартфон от Huawei Honor 8 lite идва в магазините на VIVACOM

Най-новият смартфон от Huawei Honor 8 lite идва в магазините на VIVACOM | StandartNews.com

Дългоочакваният нов модел от Huawei Honor 8 lite ще може да бъде намерен в магазините на VIVACOM още в началото на следващата седмица. Лек, с идеално гладък корпус с 2.5D извито стъкло в истински плътно черен цвят, смартфонът от серията Honor идва с 5.2-инчов IPS дисплей с Full HD резолюция.

Устройството следва последните тенденции в общуването и може да се похвали с две камери за снимки с BSI сензор, който позволява запазването на повече светлина в снимките на ниво пиксел за много по-добри резултати при снимане в условия на слаба осветеност. Основната камера е 12-мегапикселова, а за почитателите на селфи снимки е предвидена втора 8-мегапикселова предна камера с широк (77 градуса) ъгъл на снимане.

Новият модел е изключително мощен и бърз благодарение на осемядрен Kirin 655 енергоспестяващ процесор (четириядрен 2.1 GHz & четириядрен 1.7 GHz) и цели 3GB RAM. Допълнителна сигурност на данните осигурява сензорът за пръстови отпечатъци. Освен изброените предимства, устройството може да бъде ползвано с 2 SIM карти. Honor 8 lite идва с най-новата версия на Android операционна система – Nougat 7.0.

Впечатляващият смартфон може да бъде закупен от началото на следващата седмица в магазините на VIVACOM на цена от 13.90 лв. в комбинация с тарифен план Smart XL. Първоначално моделът ще се предлага в класически черен цвят, а на по-късен етап ще е наличен и в елегантно златист.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай