16:48 ч.

03.05.17

2 мин.

0

2

0

MyTelenor вече с версия за Windows Phone

от редактор |

MyTelenor вече с версия за Windows Phone

Мобилното приложение MyTelenor вече е налично за безплатен даунлоуд за потребителите със смартфони, работещи с операционната система Windows Phone. Досега приложението беше достъпно за потребителите на устройства с операционните системи iOS и Android.


Към 30 април 2017 г., приложението MyTelenor вече е свалено от над 175 000 потребители, 89% от които го ползват редовно всеки месец, което го постави на първо място в класациите за най-сваляни приложения в България на Google Play и Apple App Store.


До 10 май, всеки клиент на Теленор, който свали и инсталира приложението MyTelenor и регистрира в него своя мобилен номер, все още може да активира еднократен допълнителен пакет от 1000 МВ национален мобилен интернет трафик без допълнително заплащане, валиден за период от 30 дни от датата на активиране или до тяхното изчерпване. Настоящите потребители на приложението, които го обновят с най-новата му версия, също могат да активират еднократен допълнителен пакет от 1000 МВ без допълнително заплащане.


Приложението MyTelenor може да бъде използвано от всички частни и корпоративни клиенти на абонаментните и предплатени планове на Теленор. Чрез приложението, всеки потребител може лесно да се информира за текущото си
потребление и сметка, както и за състоянието на своите пакети с минути, МВ за мобилен интернет на максимална скорост, SMS, активни пакети за роуминг и други. Потребителите разполагат с непрекъснат достъп до инсталираното приложение дори след изчерпване на включените в плана им MB на максимална скорост.


На разположение на потребителите е и възможност за покупка на допълнителни пакети с минути, МВ за мобилен интернет и SMS, пакети за роуминг, за HBO GO и други, в зависимост от ползвания абонаментен или предплатен план.
Всеки абонат може да заплаща своите задължения към Теленор директно от самото приложение чрез дебитна или кредитна карта, както и да преглежда подробна информация за месечните сметки на мобилния си номер за последните шест месеца. Възможно е също и презареждане на предплатена карта чрез въвеждане на номер на ваучер или с добавяне на сума към месечната сметка на абоната.


Приложението е налично и с меню на английски език. MyTelenor е с висока степен на сигурност и позволява на потребителите допълнително да защитят своята информация чрез четирицифрена парола, определена от самите тях. Приложението предлага и подробна информация за магазинната мрежа на Теленор, като в зависимост от местоположението на потребителя може да посочи най-близките търговски обекти на оператора на картата на града, с тяхното работно време и телефон за връзка.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 16:03 · 14.05.2017
Теленор - шибания GSM оператор!
Потребител · 18:26 · 13.05.2017
5 милиона за Гроздан Караджов ще има ли пак?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент